sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 23 Haz 2010 #1 merhaba ustatlar, kia sorento 5x139,7 16 jant uyar mi? hic deneyen oldumu? bijonlarda sorun yok gibi ama jant gobegi ve jantin ice dogru derinligi aklima takildi.. simdiden tesekkurler..
merhaba ustatlar, kia sorento 5x139,7 16 jant uyar mi? hic deneyen oldumu? bijonlarda sorun yok gibi ama jant gobegi ve jantin ice dogru derinligi aklima takildi.. simdiden tesekkurler..
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 24 Haz 2010 #2 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? uymaz
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 24 Haz 2010 #3 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? cünki jantın göbekleri cok dardır ve ofsetleri cok içtir nivalara göbekleri torna edilerek oluyor lakin suzuki serisine uymaz
Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? cünki jantın göbekleri cok dardır ve ofsetleri cok içtir nivalara göbekleri torna edilerek oluyor lakin suzuki serisine uymaz
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 24 Haz 2010 #4 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? cevap icin tesekkurler dursun usta. piyasadan offroad ta kullanmak icin 2el jant baktim bulamadim suzukinin jantlarindan. sifir jantlarda butcemi asiyor. ayda veya 2 ayda bir lastikciye sok tak parasi vermekte isime gelmiyor acikcasi. acaba baska care var mi? yapma jantlar cok mu pahalidir?
Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? cevap icin tesekkurler dursun usta. piyasadan offroad ta kullanmak icin 2el jant baktim bulamadim suzukinin jantlarindan. sifir jantlarda butcemi asiyor. ayda veya 2 ayda bir lastikciye sok tak parasi vermekte isime gelmiyor acikcasi. acaba baska care var mi? yapma jantlar cok mu pahalidir?
M msenol Kamp II Mesajlar 329 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara / İstanbul 25 Haz 2010 #5 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? sehzata' Alıntı: yapma jantlar cok mu pahalidir? Genişletmek için tıkla ... Sanırım tanesi 175 TL civarıydı. Adnan ustadan fiyat almanız daha doğru olur. 0212 3460673
Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? sehzata' Alıntı: yapma jantlar cok mu pahalidir? Genişletmek için tıkla ... Sanırım tanesi 175 TL civarıydı. Adnan ustadan fiyat almanız daha doğru olur. 0212 3460673
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 25 Haz 2010 #6 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? ok teşekkürler, boş bir vaktimde arasam iyi olur..
hakan6967 Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 16 Ağu 2010 #7 Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? olmuyor usta ben denedim samurai vitarada ofset denilen bişey yok jant da
Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi? olmuyor usta ben denedim samurai vitarada ofset denilen bişey yok jant da
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 26 Eki 2013 #8 Ynt: Grand Vitara Ya Kia Sorento Jant Uyar Mi? Selam arkadaşlar, bende samurainin jantlarını ters cevirmek istiyorum .Bu konuda fikir ve görüşleri olan arkadaşlar yada uygulayanlar varsa bir zahmet bizi bilgilendirse iyi olur.Kalın sağlık ve keyif ile
Ynt: Grand Vitara Ya Kia Sorento Jant Uyar Mi? Selam arkadaşlar, bende samurainin jantlarını ters cevirmek istiyorum .Bu konuda fikir ve görüşleri olan arkadaşlar yada uygulayanlar varsa bir zahmet bizi bilgilendirse iyi olur.Kalın sağlık ve keyif ile