Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,158

sehzata

Kamp III
merhaba ustatlar,

kia sorento 5x139,7 16 jant uyar mi? hic deneyen oldumu? bijonlarda sorun yok gibi ama jant gobegi ve jantin ice dogru derinligi aklima takildi..

simdiden tesekkurler..

Etiketler

Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi?

cünki jantın göbekleri cok dardır ve ofsetleri cok içtir nivalara göbekleri torna edilerek oluyor lakin suzuki serisine uymaz

cevap icin tesekkurler dursun usta.

piyasadan offroad ta kullanmak icin 2el jant baktim bulamadim suzukinin jantlarindan.

sifir jantlarda butcemi asiyor. ayda veya 2 ayda bir lastikciye sok tak parasi vermekte isime gelmiyor acikcasi.

acaba baska care var mi? yapma jantlar cok mu pahalidir?

ok teşekkürler, boş bir vaktimde arasam iyi olur..

olmuyor usta ben denedim samurai vitarada ofset denilen bişey yok jant da

Ynt: Grand Vitara Ya Kia Sorento Jant Uyar Mi?

Selam arkadaşlar, bende samurainin jantlarını ters cevirmek istiyorum .Bu konuda fikir ve görüşleri olan arkadaşlar yada uygulayanlar varsa bir zahmet bizi bilgilendirse iyi olur.Kalın sağlık ve keyif ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.