Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper">merhaba ustatlar,<br />
<br />
kia sorento 5x139,7 16 jant uyar mi? hic deneyen oldumu? bijonlarda sorun yok gibi ama jant gobegi ve jantin ice dogru derinligi aklima takildi..<br />
<br />
simdiden tesekkurler..</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi?</b><br />
<br />
cünki jantın göbekleri cok dardır ve ofsetleri cok içtir nivalara göbekleri torna edilerek oluyor lakin suzuki serisine uymaz</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Grand Vitara ya Kia Sorento Jant Uyar mi?</b><br />
<br />
cevap icin tesekkurler dursun usta. <br />
<br />
piyasadan offroad ta kullanmak icin 2el jant baktim bulamadim suzukinin jantlarindan. <br />
<br />
sifir jantlarda butcemi asiyor. ayda veya 2 ayda bir lastikciye sok tak parasi vermekte isime gelmiyor acikcasi. <br />
<br />
acaba baska care var mi? yapma jantlar cok mu pahalidir?</div>
<br />
olmuyor usta ben denedim samurai vitarada ofset denilen bişey yok jant da</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Grand Vitara Ya Kia Sorento Jant Uyar Mi?</b><br />
<br />
Selam arkadaşlar, bende samurainin jantlarını ters cevirmek istiyorum .Bu konuda fikir ve görüşleri olan arkadaşlar yada uygulayanlar varsa bir zahmet bizi bilgilendirse iyi olur.Kalın sağlık ve keyif ile</div>