Grand Vitara'dan, Vitara JLX'e terfi :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,343
Ynt: Grand Vitara'dan, Vitara JLX'e terfi :smiley:

ali günpay' Alıntı:
ben bu sisten aldım ucuz bilerek aldım herkes ilk önce sisleri kıracağımı söyledi o yüzden gerçi sisler hariç herşeyi kırdık ;D ;D http://urun.gittigidiyor.com/ModaCar-Dikdortgen-Kafesli-Sis-Lambasi-491116_W0QQidZZ10075642 projektör düşünüyorum fakat daha kafama göre bir şey bulamadım
Boyutlar hiçde fena değil. Hella'dan 2 cm kısa ama görünümleri güzel. Denemek lazım. Nasılsa bedavaya yakın :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Murat kardeşim hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullan :smiley:
Uğur teşekkürler. Hep beraber inşallah :smiley:

Etiketler

gintro' Alıntı:
Sis farları, bunun için bagaj taşıyıcı veya açık bagaj alacağım. İnternetten iki firma buldum ama onlarda Ankara'da. Bugün telefonlaştık İstanbul'da satış yerleri yokmuş..Ancak kargolayabileceklerini söylediler. Fiyatları çok makul. Ama görmeden almak zor geldi. ( www.yurttel.com.tr ve www.otsoto.com.tr

Murat slm,
3 kapı aracın hacim olarak zamanla yeterli gelmeyip portbagaja yüklenmen gerekebilir. Ayrıca LPG taktırdığını da düşünürsek şu anda bagajın yok sayılır.
Ankara'daki kanguru otomotivden bulduğum roof rack (siyah olan) ve üzerindeki kapalı bagaj (bauhaus) senin için alternatif olabilir.
Vitara için orjinal olan bu roof rack'i epey arama neticesinde 1,5-2 sene önce bulmuştum. Kanguru otomotiv de aslında bu parçanın elinde olduğundan haberdar değildi. Gidip parçaları ben toplamıştım ve o vakit gördüğüm kadarıyla daha da vardı (bitmediyse). 5 kapı araçlar için olanı da vardı. Orjinal fiyatından çok daha ucuza bırakmışlardı.

[attachment=1]

IMGP1173.jpg

Şenol bilgiler için teşekkürler. Ankara'da kanguru otomotiv'in iletişim bilgilerini internetten buldum. Yarın bir arayayım bakalım kalmışmı? Roof rack'ın arka desteği de güzel görünüyor. Tavana montesi vidalı mı yoksa sıkıştırmalı mı?

Üstteki yağmur oluğuna sıkıştırmalı tip, gayet sağlam.
Bir keresinde ağaca uçurtma takılmıştı ve almak için arka tampon üzerinden stepneye, ordan da roof rack üzerine çıkmıştım.
Gerçi ondan sonra kapı ayarlarım bozuldu ya neyse :eek:
O arka destek için stoplar üzerinde özel birer plaka var, onları çıkartınca montaj delikleri ortaya çıkıyor, oralara tutturuyorsun.

Dün uğradığım Kanguru Otomotivin Suzuki bayiiliğini bıraktığını öğrendim.Yeni bayii Neziroğlu imiş ama hala özel servis olarak Suzukilere hizmet veriyorlar bilginize...

şenol bey resimdeki port bagajı bende arabama uygulamayı düşünüyorum(grandviata3k2008)..Ciddi ses ve yakıt artışı oluyormu..

120-130 km/h de uğultu yapar...yakıtıda 100 km başına ort 1 lt arttırır...

gintro' Alıntı:
Bu arada aracın İzmit gezisinde fotosunu çekebildim.

İşte benim Suzuki:
DSC_4646.jpg

gıntro arkadaşım, arabanı güle güle kullan, birşey sormak isterim, bu aracını TÜV muayenesinden nasıl geçireceksin, merak ettiğim için soruyorum,

çünkü aksesuar değişikliği heleki ön çelik tampon allah yardımcın olsun, benim suzuki vitara vagon 5 kapılı, öndeki tambon koruyucu demir olduğu için söktürdüler, öyle muayeneden geçirdim, onun için size allah yardımcınız olsun demek zorunda kaldım, aracınızı güle güle kullanın...hoşçakalın....

camouflage' Alıntı:
Dün uğradığım Kanguru Otomotivin Suzuki bayiiliğini bıraktığını öğrendim.Yeni bayii Neziroğlu imiş ama hala özel servis olarak Suzukilere hizmet veriyorlar bilginize...

KANGURU OTOMOTİV 1984 yılında başlamış olduğu SUZUKI YETKİLİ SERVİS ünvanını günümüzde halen sürdürmektedir.

Murat bey iki kasayıda kullanmış birisi olarak özellikle kabin gürültüsü ve asfaltta yol tutuş konusunda grand vitara ile jlx kasayı karşılaştırmanız mümkünmü...
Daha çok şehir içi kullanılacağı için (istanbul) kabin gürültüsü ve yol tutuş önemli benim için ama hiç vitaraya binmek kısmet olmadı fark ne durumda merak ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler