Grand Vitara'nin arazi performansi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cudberrys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,024

cudberrys

tüm doğaseverlere merhaba
Yer
İzmir
Arkadaslar,0 km bir Grand Vitara almayi planliyorum. Hard off road dusunmuyorum ancak yinede aracin arazi performansi benim icin onemli. Suzuki kullanan arkadaslarin yorum ve onerilerine ihtiyacim var.

Etiketler
Ynt: Grand Vitara'nin arazi performansi

AWD=her zaman 4 ceker..

2,4 hacim motor

1500 kg agırlık

4L düğme ile devreye giriyor..

sibob teklolojisi magnezyum dur kesin..lpg ile kullanımı sakıncalı..

fiyatı,vergisi,yakıtı,işletim giderleri,,agır gelmiyorsa ..!..arazinin içinden degilde kenarından gitmeye uygundur sanırım.. :smiley:

oguz1134' Alıntı:
AWD=her zaman 4 ceker..
Hocam moral verdiniz ya :smiley: ben 2000 motor olanini dusunuyorum. En azindan vergide bir dilim asagiya dussun. Yakit tuketimi acisindan da en azindan su an kullandigim 2011 freelander 2 den daha fazla yakmaz diye umuyorum.
2,4 hacim motor

1500 kg agırlık

4L düğme ile devreye giriyor..

sibob teklolojisi magnezyum dur kesin..lpg ile kullanımı sakıncalı..

fiyatı,vergisi,yakıtı,işletim giderleri,,agır gelmiyorsa ..!..arazinin içinden degilde kenarından gitmeye uygundur sanırım.. :smiley:

Hocam moral verdiniz ya :smiley: Ben 2000 motor olanini dusunuyorum,en azindan vergide bir dilim asagiya dussun. Su an 2011 model Freelander 2 kullaniyorum,ondan daha fazla yakiti olmaz diye ummaktayim :smiley:

>>>Arkadaslar,0 km bir Grand Vitara almayi planliyorum..?

2.0cc motor tarih oldu yeni 0 km ler 2.4 artık.. ;)

suzilerin motor karakteristiği düşük devirde tork ve güç beklemeyin..derim..illa devri verecen 3000 devir üstü kullanırsan tadını alıcan.. ;)
ama fazla devir fazla tüketim..olunca zevkler renkler tartışılır hale geliyor.. ;D ;D

oguz1134' Alıntı:
>>>Arkadaslar,0 km bir Grand Vitara almayi planliyorum..?

2.0cc motor tarih oldu yeni 0 km ler 2.4 artık.. ;)

suzilerin motor karakteristiği düşük devirde tork ve güç beklemeyin..derim..illa devri verecen 3000 devir üstü kullanırsan tadını alıcan.. ;)
ama fazla devir fazla tüketim..olunca zevkler renkler tartışılır hale geliyor.. ;D ;D
Web sitesinde 1.9 dizel motordan bahsediyor,129 hp gucunde..ben oranin yalancisiyim. Soylediginize katiliyorum, yuksek devir = yuksek yakit tuketimi :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.