Güdül'de ki Mağaralar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKPINAR07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,906
Ynt: Güdül'deki Mağaralar

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG_1850 (Large).jpg

IMG_1863 (Large).jpg

IMG_1875 (Large).jpg

IMG_1887 (Large).jpg

Etiketler
Ynt: Güdül'de ki Mağaralar

son_kral_54' Alıntı:
bakşimdi şu çöken tünel ilgimi çekmedi değil.biraz uğraşsak açabilirmiyizki acaba ;) :D ;D
oralardan ikikez geçtim gecenin bi yarısı olduğu için çevreyi pek kolaçan edemedik.
ilgimi çeker bu tarz yerler.bi hafta sonu denk getireyimde gündüz gözüyle gezeyim.
paylaşım için teşekkürler.

buralara keşif gezı yapmak lazım

Benim doğaya ilgimi bilen bir Güdüllü komşumuz her rastlaştığımızda, bana bu mağara yapılardan bahseder, muhakkak git gör oraları diye, bugün bu başlık ve resimleri görünce gerçekten görülmesi gereken bir yer, bu mağaraların bir kız kaçırma hikayeside varmış..
Takibe almakta fayda var.

selamlar yahu Ankara gurubu nedir bu ,ya her taşın altın da çıkıyorsunuz.bazen gıkınız çıkmıyor bazende gürlüyorsunuz.hamdi bey iyi renk katıyor.Bu ara jeep leri gargaraya getirdiniz farkındaysanız.iyi gezmeler.Şu mağaralı görmek gerek.size yakın .bir keşf edin de sizi dileyelim.herkese selam yola devam.

freegraf' Alıntı:
selamlar yahu Ankara gurubu nedir bu ,ya her taşın altın da çıkıyorsunuz.bazen gıkınız çıkmıyor bazende gürlüyorsunuz.hamdi bey iyi renk katıyor.Bu ara jeep leri gargaraya getirdiniz farkındaysanız.iyi gezmeler.Şu mağaralı görmek gerek.size yakın .bir keşf edin de sizi dileyelim.herkese selam yola devam.

her yerdeyiz ;D ;D ;D

aha ankaara grubunun yenı sloganı

hacı onu 61 liler senden önce dediler.bize heryer falan filan...

freegraf' Alıntı:
hacı onu 61 liler senden önce dediler.bize heryer falan filan...

iyi ya onlar bize her yer falan filan demişler.... bız sadece acık ve net her yerdeyız dıyoruz :smiley:):smiley::smiley:)):smiley:)):smiley::smiley::smiley::smiley:)

AKPINAR07' Alıntı:
Yapılacak Trekking güzergahında Güdül'den Kızılcahamam istikametinde 7 km sonra Yeşilöz köyü (Burada da kaya yerleşimleri vardır. Asma köprü ile geçiş sağlanıyor.), otoban yakınında Çeltikçi beldesinden gidilen Alicin deresi veya kanyonu, biraz daha ileride yol üzerinde MakemeAğacin köyü vardır. Bu köyün içerisinde kaya yerleşimleri vardır. bunların birçoğu köylüler tarafından ahır olarak kullanılmakta.

Ben de Yeşilöz'lüyüm yıllar önce babam bizi bu mağaralara çıkarmıştı, ama uzun zamandır gitmedim. Ayrıca Yeşilöz köyünün çok güzel yaylaları vardır. Trekking için muhteşem yerler.

Sorgun civarında kamp ve yürüyüşler gerçekleştiriyoruz, ancak henüz mağaralar ile ilgili bir çalışma gerçekleştirmedim, umarım bize destek olursunuz ve o mağaraları da bir gün görmeye gideriz hepbirlikte..

Selamlar
Zerrin Yiğiter

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR