<div class="bbWrapper">Gürcistan hakkında sorular.<br />
1-Gürcistan da güvenlik sorunu var diyorlar ama kesinlikle dağda bile kaldım güvenlik sıkıntısı yaşamadım.güvenlik sıkıntısı olmayan bir yerde neden güvenlik sıkıntısı var diyorlar?hep kötü anlattılar bize.rus bölgesi nasıldır?<br />
2-gürcistan güneyosetya veya abazya üzeri rusya düşünüyorum orada güvenlik sıkıntısı var mı?rusya ya türkiyeden vize istemiyormuş.rahatlıkla arabayla gezebilir miyim?ehliyet ve tripting falan istemez değil mi?gürcistan istemiyor da.<br />
abazya ile ilgili türk gümrüğünde bir şey okudum.abazyadan gürcistana gelirseniz para cezası ve hapis alabilirmişiz diye bir not vardı ne kadar doğru?bana mantıksız geldi de.<br />
3-ermenistanda ve azerbaycanda gümrükten vize alınabiliyormuş?ermenistan için vize alınıyor diyen var.azerbaycan için konsolosluktan alırsınız diyorlar? nahcivanda gümrükten veriliyormuş vize.nahcivan türk konsoloslugu yazmış da.ben gürcistan üzeri azerbaycan düşünüyorum.<br />
kulaktan dolma şeyler yazmayın lütfen.GÜRCİSTAN'DA KESİNLİKLE GÜVENLİK SIKINTISI YOK.ayrıca türkiye ye göre de güzel.lütfen bu ülkelere ziyaret edenlere yorum yapabilir mi?</div>