Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mürsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,506
çok sağolun inşallah darısı siz dostlarımıza ( defender 'e aşık olanlara). ben şu an aracıma arb tanpon ve warn xd 9000 i vinç taktıracam o zaman biraz daha iyi olur sanırım.
 

Etiketler


Servet bey Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, bayağı emek harcanmış, sıfırdan toplamışsınız, çok iyi gözüküyor, araç içi son durumunu gösterir fotoğraflarınız varsa onlarıda görmek isterdim, teşekkürler.
 





selamlar , tüm arkadaşlara çok teşekkürler darısı sizlerede ben daha önce bir tane daha seri 3 ü 110 a çevirmiştim onunda resimlerini bırakayım diyorum nasıl olduğuna karar versinler arkadaşlarımız.





 

keşke çevirmek yerine bir 110 alsaydınız böylesi 2 adet 110 parasına gelmiştir size
tavan sacı ve cam boyutlarından ve kaporta şeklinden anlaşılıyor aracın seri 3 olduğu, lastikler çok içeride seri 3 te
 

Ellerinize sağlık. Herşey çok güzel gözüküyor. Öyle tahmin ediyorum ki herkes benim gibi her karede ayrı heyecan ve şevk duymuştur. Yeniden ellerinize sağlık. Diğer arkadaşlarımızda da bu tür fotolar varsa ve bizimle paylaşırlarsa çok mutlu ve bahtiyar olurum. yeniden ellerinize sağlık hocam!
 

mert arkadaşım haklısınız 7 yıl önce yaptırmıştım o yıllarda nere 110 bulmak seri 3 bile az idi piyasada.ama olsun o araçla uğraşmak bana çok şeyler kazandırdı,tecrübe ile 110 defenderimi daha sağlıklı yaptırmış oldum.
 




Servet arkadaş bu konuda uzman demak birşey soracağım beyazdan topladığınız aracın kapılarını sökmüşünü
üzerne ne yaptınız ve maliyrt neyi buldu.Yada aliminyummu nasıl tamir ediyorsunuz.TEŞEKKÜRLER.
 

selam tanju arkadaşım çok teşekkürler ilginize şöyle bir açıklama yapayım malesef TÜRKİYE de defender ustası yok denecek kadar az .çünkü çoğu kaportacı arkadaşlar kapılarda meydana gelen alüminyum kusmalarını macunla onarıp daha sonra boyama yapıyor buda çok sağlıklı olmaz bir süre sonra kapı boyaları kusma yapar.bu kapı saçlarının değişmesi gerekir tabiki yine orijinal bir şekilde alüminyum olarak. ben kapı saçlarını değiştirdim .kapı kasalarında herhangi bir çürüme yoktu.bunların hepsini Alanya da Ali usta da yaptırdım tavsiye ederim.çok iyi bir sanatkardır.
 

Benim aracı aynen macunla kapatıp boyadık şimdi kabarmalar başladı fiber macun deniyorum olacak gibi ama
yine bi korku var aracı komple yine boyatıp 3-4 ay sonra kabarırsa adapazarında aliminyumu değişterecek
usta bulamadım.
 

selamlar haklısınız . ben alüminyum kapıları Ali usta dediğim arkadaşta yeniden kapı saçlarını değiştirmek üzere kutu gibi bastı 10 yıl garantisi var çürümemeye karşı.
 



bişey sorabilirmiyim? benim aracın hız göstergesinde son hız 140 km/h olarak gösteriyor.neden acaba? kafam karıştı şimdi...