Gümüşhane Zigana Kayak Merkezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,468

özlem

Kamp III
Zigana kayak merkezi Trabzon'a 60 km, Gümüşhane'ye 40 km uzaklıktadır. Zigana kayak merkezinde kayak alanı 1900 – 2500 metrelerde. Zigana kayak merkezinde 2 adet telesiyej bulunuyor. Bunların uzunlukları 1000 ve 600 metre. Zigana Kayak merkezinde konaklama imkanı da mevcut. Zigana kayak merkezindeki Kayak evi 40 kişilik. Ayrıca 120 kişilik restoran da mevcut. Zigana kayak merkezinde kayak mevsimi Aralık ayında başlayıp Mart sonuna kadar sürebiliyor.Kar kalınlığı 100-150 cm. civarıda. Zigana kayak merkezine Ulaşım özel vasıta veya yolcu otobüsleri ile sağlanıyor.

Etiketler
Ynt: Gümüşhane Zigana Kayak Merkezi

Pistleri tecrübeliler için yetersiz, ancak muhteşem Doğu Karadeniz manzarasında kaymak keyifli olabilir, ulaşım çok kolay, Trabzon-Gümüşhane karayolunda Zigana geçit noktasından yaklaşık 3 km. lik asfalt yolla ulaşılıyor. Eti muhteşem! tavsiye ederim;)

Deep' Alıntı:
Pistleri tecrübeliler için yetersiz, ancak muhteşem Doğu Karadeniz manzarasında kaymak keyifli olabilir, ulaşım çok kolay, Trabzon-Gümüşhane karayolunda Zigana geçit noktasından yaklaşık 3 km. lik asfalt yolla ulaşılıyor. Eti muhteşem! tavsiye ederim;)

oy oy oyyy Mertcim demek senin o etin dadından haberin var...yaww böylesine lezzeti ben bir daha görmüş deyilim be dostum..

Kadırga honefder karadağ sis dağı şenlikleri süperrr olurrrr

Lütfen arkadaşlar eti bir yana fırın sütlacını da unutmayalım.Özlem hanım bahsettiğiniz kayak tesisi Erzurum yönüne doğru giderken sağın da kalan tesis sanırım.Ben büyük ve kalabalık pistlerde takılmaktansa kücük ama kalabalık olmayan yerleri tercih ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR