Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,186
Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Süreyya Bey,

Fotoğraflarınız gerçekten çok güzel.. Teşekkürler..
karagozlers' Alıntı:
Arkadaşlar fantastic fotoshoplu resimler yerine kendi çektiğimiz o kadar güzelde olmasa resimleri paylaşsak daha güzel olmazmı

Sizinle aynı fikirdeyiz....

Ülker&Yavuz

Etiketler

Karadeniz ,sayın egeliden arta kalan bir iki yer.Filyos[attachment=1][attachment=2] Cide [attachment=3][attachment=4] Görele[attachment=5]

karadeniz devam [attachment=1][attachment=2] Bunlarda doğuş eskihisar-topçular[attachment=3][attachment=4] Marmaris hisarönü[attachment=5]

Sn.enverdede,

Fotoğraflarınız çok güzel.. Özellikle Karadeniz, günbatımı için sınırsız güzellikler sunuyor... Tabii sizin gibi görmesini bilenlere..
Paylaşım için teşekkürler..

Ülker&Yavuz

marmaris[attachment=1][attachment=2] Ferhat bey o sıralar yakınımızdaymış,teleskobu da yanındamıydı acaba[attachment=3][attachment=4] Hereke[attachment=5]

Sayın egeli aynı yerleri çok daha güzel gözlerle görüp bizlerle paylaştığınız bu forumda,yeni gezi anılarınıda sindirere ,sindire izleyeceğiz .Geniş zamana bırakıyorum.Dileğim yollarımızın bir yerlerde kesişip şöyle hatırı uzun yıllar kalacak bir kahve içebilmek.

Bunlar da benden olsun. Şimdilik...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Bunlar da benden olsun. Şimdilik...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Cevap yazıp gönderirken laptop'un üzerine kolonya şişesi düştü ve onu da biraz ferahlattı...
Gönderdiğim mesaj garip bir şekilde gitmiş, mesajı değiştirip yeniden yolladım, bu sefer tamamen yok olmuş.
Notebook biraz fazla ferahladı herhalde.... ;D
Tekrardan yazıyorum, mükerrer olur ise şimdiden özür dilerim.

karagozlers' Alıntı:
Arkadaşlar fantastic fotoshoplu resimler yerine kendi çektiğimiz o kadar güzelde olmasa resimleri paylaşsak daha güzel olmaz mı

Sayın Süreyya Karagözler' e katılmamak mümkün değil, zaten gelen görseller, inanılmaz güzel....
Paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, devamını hep beraber bekliyoruz...

Hahaha!

"ggg jj k mc MN Ögj..." Şeklinde şifreli bir mesaj vardı, şifreyi çözemeyince ben de kızıp sildim. O sırada siz düzenlemeye çalışıyordunuz herhalde

orsaalabanda' Alıntı:
Hahaha!

"ggg jj k mc MN Ögj..." Şeklinde şifreli bir mesaj vardı, şifreyi çözemeyince ben de kızıp sildim. O sırada siz düzenlemeye çalışıyordunuz herhalde

İlginize teşekkürler. Aynen öyle oldu, ben de bir müddet gönderdiğim ikinci mesajı aradım. ;D ;D ;D

enverdede' Alıntı:
Dileğim yollarımızın bir yerlerde kesişip şöyle hatırı uzun yıllar kalacak bir kahve içebilmek.
Sn.enverdede,
Mutluluk duyarız...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Güneşi o kadar az çekmişim ki hayret, Yine de birkaç küçük katılımda bulunayım:

Akhisar yakınları

Borlu yakınları... Demirköprü Baraj Gölü (Kuzeyindeki sırtlardan)
Bütün fotoğraflar aynı yerde çekilmiş,