Ynt: Güneşi ile Denizi ile Camper Alıştırması ile; 2010 Kurban Bayramı
bu arada kızımın hafta sonu bize katılması ile fethiye yolculaını bırakmak üzere yola çıkıyoruz[attachment=1] niyetimiz yolcularımızı bırakıp ölüdeniz çevresinde bir iki gün geçirmek[attachment=2] [attachment=3]ancak sabah yağan yağmurun ardından benim deniz içinde resimlerimi gören kızımın morali biraz bozuluyor ve güneşi biran önce görebilmek için telefonla bilgi aldığımız Kaş'a geçmek için sabırsızlanıyor.yinede ölüdenizin güzelliklerini kaçırmak istemiyoruz[attachment=4]
Bu arada fethiye ölüdeniz meri motel yolundaki karavan alanı konklama fiatlarını sorduğumda sezonda kısa konaklamalar için karavan 10 TL+kişi başı 10 TL aldıklarını aylık konaklama için ise karavan+2 kişi 400 tl. yıllık parklı ücretinde 2400 TL olduğunu söylediler.Aldığım bröşürü bulamıyorum iletişim bilgileri vardı oysa ki.[attachment=1][attachment=2] belcekız plajı[attachment=3]ve ölüdenizden hava muhalefeti nedeniyle ayrılıyoruz[attachment=4]
Enver abi çok güzel bir gezi olmuş iş yerinde arkadaşlara gösterdim hepsi ah çekti tam gidilecek zaman dedier sessiz,sakin kafayı dinleyecek bir ortam hemde o tarihi güzellikleri sakin olduğundan daha rahat gezip tanıma olanağı olacak bir zaman paylaşım için teşekkürler.
yaybek' Alıntı:
Enver abi çok güzel bir gezi olmuş iş yerinde arkadaşlara gösterdim hepsi ah çekti tam gidilecek zaman dedier sessiz,sakin kafayı dinleyecek bir ortam hemde o tarihi güzellikleri sakin olduğundan daha rahat gezip tanıma olanağı olacak bir zaman paylaşım için teşekkürler.
Yusuf kardeşim bir ara ben transporterimi satmasamıydım demiştin sen ,karavanını yaparken.haklıymışsın bu tarz gezilerde(aracın içinde fazla kalınmayan) bayağı iş görüyor ,bir sürü şimşek çaktı kafamda bu gezi esnasında.dediğin gibi gezmesi kolay bu mevsimde oflamadan ,puflamadan.Darısı başına diyorum.
mayıstosböce' Alıntı:
Enver dede balkonda uyur değilde yoga yapar gibisin,Cem o fotoğrafa ommmm diye baloncuk eklese tam olacak.
[/quote
Smiley aynısını düşünmüşüz.
Bülent ve çoşkun bey kardeşlerim sizler bunu düşünürken,ben öylesine enerji dolu oluyorumki o anda ,kendimi karavana güneş paneli diye takasım geliyor ;D
Fethiyeden ayrılıp Kaş'a yöneldiğimizde forumda likya yürüyüşlerinden adını çokça duyduğumuz Syidma antik kenti tabelasından dalıyoruz[attachment=1]burada bizi gönüllü rehber imam Özcan (inşallah doğru hatırlıyorumdur) ve ailesi çok sıcak karşılıyor ve evlerinin bahçesi de olan bu eserleri gösteriyorlar[attachment=2][attachment=3]
Bu mevsimde oraların nasıl olduğunu "balkondaki huzur" fotoğrafı çok güzel anlatıyor. Mevsim itibarı ile biraz gecikmiş olsa da bu fotoğrafları görünce Grup Gündoğarken'in "bir yaz daha bitiyor" şarkısı geldi aklıma...
Daha sonraki sarı tabelaları daha önce gördüğümüzden ve sayılı güneşli günleri kaçırırım telaşından(kızımın) es geçerek en uzun konaklayacağımız Kamp yerine ulaşıyoruz.[attachment=1][attachment=2] vardığımızda kamptan kaş ve hava durumu[attachment=4] Burada bizi yetkili sedat bey karşılıyor ve ona herzamanki yerimizin boş olup olmadığını soruyoruz,aldığımız yanıt oraya sezon sonu sebebiyle dalış teknesini çektiklerini öğrenip kendimize yer arıyoruz[attachment=3]