Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım)
Teşekkür ederim Mesut Abi, ne güzel yorumlamışsın...
Ama senin de dediğin gibi ne banka soyduk, ne de gümüş mücevherat tüccarıyız. İnan bir çok ülkeye cebimizde gidiş paramız, az biraz da harçlık ile çıkıyoruz. Ama dedim ya; insan da biraz cesaret ve kalbi de temiz oldu mu, inan Allah yardım ediyor. Çok şahit olduk...
İsmim Zafer. İstanbul' da yaşıyorum. 2 sene öncesine kadar büyük bir şirkette 10 yıl boyunca Satış-Pazarlama'nın her kademesinde çalıştım. En son Bölge Müdürlüğü görevinde iken Genel Müdür ile tartışıp (tartışılması gereken son adammış) atıldım
Şimdi tüm Türkiye' de etkinlikleri (maç, konser, miting vb.) takip ediyor, bu etkinliklere özel ürünler (tişört, atkı, bere, bandaj, vs) yapıp satıyoruz. Son bir yıldır yurtdışı işlerine de çıkmaya başladık. Güney Afrika Justin Bieber, Fas Rihanna, Japonya ve Güney Kore Metallica, Azerbaycan Lenkeran Fenerbahçe maçlarına gittik. Para kazandınız mı dersen; çok sefalet çektiğimiz de oldu ama şimdiye kadar hep alnımızın akı ile çıktık
Zaten en kötü durumda bile ah vah çekmek yerine sürekli gülüp, kahkaha atıp geçiyoruz olaylara
Aslında yazmaya yeni başladığım bir bloğum var; İncelerseniz sevinirim.
http://anasinisattigimindunyasi.blogspot.com.tr/
Güney Afrika yazımı bitirdim. Şimdi Japonya'yı yazıyorum. Bu anıları mutlaka bir yerde toparlamak lazım değil mi
Saygılarımla...