Güney Marmara (Mini) Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mesru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,113

mesru

Ana Kamp
bu bana yapılır mı ey gezenbilir server!!!! :'( :'( :'(

3 saatte yazdığım gezi yazısını "The request timed out before the page could be retrieved. " deyip sonra da yutarak, geri vermeyerek yıktın beni!!!

yazmıyorum kardeşim yazımı yaw! :p:p:p
yok sana yazı mazı!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
çok kızdım...
;D

Etiketler
Ynt: Güney Marmara (Mini) Gezisi

yukarıdaki yazı bi denemeydi...
bi kere canımız yandı ya...
bu sefer deneyerek gidelim dedik..
ama çok acı oldu be kardeşim!...
olmaz ki böyle...
zaten yazma özürlüyüm, o kadar uğraşıp bi gezi yazısı hazırladım... o da uçtu gitti...
hayır madem expire ediyosun, o zaman neden geri gittiğimde yazdıklarımı uçuruyosun?...
madem geri gidince yazdıklarım uçacak o zaman niye expire ediyosun?...
yani ya expire etmeyeceksin, ya da yazdıklarımı uçurmayacaksın kardeşim...
tövbe yarabbim :D

neyse arkadaşlar, geyik yapıyorum...
olan oldu... gitti güzelim yazı...
daha ben nobel alıcaktım o yazıyla... olmadı işte.... kısmet diilmiş...

ben size sadece fotoları gönderiyim şimdi...
zaten rota da var aşağıda...
4 yere gittik: İznik, Cumalıkızık, Gölyazı, Kapıdağ Yarımadası..
Kısaca söylemek gerekirse, hepsi de muhteşemdi, hepsine de teker teker tekrar gideceğim, her biriyle özel ilgileneceğim. Ama özellikle Gölyazı'ya mutlaka sadece fotoğraf için gitmeyi planlıyorum. Burayı öneren Ayhan ve Özlem'e teşekkür ediyorum...

ROTA:
guneymarmaraturu.jpg

İZNİK:
IMG_9425.jpg

IMG_9468.jpg

Antik Tiyatro:
IMG_9441.jpg

IMG_9435.jpg

IMG_9437.jpg

II. Murat Hamamı Kadınlar Kısmı:
IMG_9447.jpg

IMG_9459.jpg

IMG_9460.jpg

CUMALIKIZIK:
IMG_9473.jpg

IMG_9476.jpg

IMG_9486.jpg

IMG_9488.jpg

IMG_9496.jpg

IMG_9539.jpg

GÖLYAZI:

IMG_9570.jpg

IMG_9576.jpg

Img_9587_800.jpg

IMG_9597.jpg

IMG_9599.jpg

IMG_9604.jpg

IMG_9610.jpg

IMG_9611.jpg

KAPIDAĞ YARIMADASI:

kap1dayar1madas1.jpg

IMG_9625.jpg

IMG_9621.jpg

IMG_9659.jpg

IMG_9642.jpg

IMG_9722.jpg

ST0_9634.jpg

ST0_9661.jpg

ST0_9666.jpg

ST0_9680.jpg

ST0_9687.jpg

ST0_9692.jpg

ST0_9698.jpg

ST0_9707.jpg

VE SONUÇ: :smiley:
IMG_9619.jpg

PS: Hala çok kafam bozuk şerefsizim!!!! :mad:

hoca damdan düşmüş.
çevreden geçenler koşmuş, etrafını sarmışlar.
- aman hocam! hemen bir doktor çağıralım... demişler.
hoca inleyerek,
- yok istemem! bana damdan düşmüş birisini getirin... demiş :smiley:

yazılan yazının silinmesi ile girilen ruh halini ben de gayet iyi biliyorum kardeş.
başıma geldi de :'(
ama fotoğraflar çok güzel. teşekkürler...

:D

o ruh hali şöyle bişey oluyo ;D

Image012.jpg

sinirim yatışınca bi daha yazmayı deniyecem bişeyler... :p

Rica ederim Mesrucuğum gerçekten güzel yerlerdir..Fotoğraflarına da bayıldım eline sağlık ...Yazının uçma kısmına gelince aynı şey defalarca başıma geldi ve artık temkinli davranıyorum kopyala yapıştır yöntemi :-[ bir çözüm getirmek lazım bu işe en kısa zamanda böyle olmuyor ;)

Teknik adamlar sizlere sesleniyoruz gezmeyi bırakın artık :smiley:

Mesru fotoğraflar çok güzel, ellerinize sağlık. Yazına ben de üzüldüm, en kısa zamanda çaresine bakılacaktır. Şimdilik uzun sürecek yazıları kopyala yapıştır yaparak foruma eklemekte fayda var.

hocam hoşgeldiniz...
ben de sizin fotoğraflara bakmak için sabırsızlanıyorum...
henüz bakamadım bugün foruma...

Mesrucum fotoğraflar süper, Cumalıkızık'taki ev muhteşem bağlantı bilgilerini rica edicem :smiley:
Bundan sonra bence başka bir yere yaz sonra mesaja kopyala, benim de çok sefer başıma geldi silinme vakası

Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık. Fotoğraflar çok güzel gerçekten.

Deep' Alıntı:
Mesrucum fotoğraflar süper, Cumalıkızık'taki ev muhteşem bağlantı bilgilerini rica edicem :smiley:

Cumalıkızık'ta Mavi Boncuk pansiyon'da kaldık. Tahminimizden daha güzeldi kesinlikle. Yatak odasındaki yataklarda saten örtüler bile vardı yaw :smiley:

Telefonu (0224) 373 09 55

Bi tek komik ve olay anında iken nahoş bişey oldu pansiyonda...
Kaldığımız evdeki termosifonun elektrik tesisatı diğer binadaki mutfağın bulaşık makinesi ile bağlantılıymış. (Mutfak da bu arada avluda, karşıdaki bina:smiley: ) O yüzden ikisi bir arada çalışmıyormuş. Gündüz termosifonun elektriğini kesiyorlarmış. Sabahleyin "bu neden çalışmıyo" falan diye sorduğumuzda gayet normalmiş gibi "o gündüz çalışmaz, gece duş almadınız mı siz? niye ki?" gibisinden cevap verildi :smiley::smiley: Hey Allahım!...
Bi de üstüne müşterimiz geldi diye apar topar çıkarmaya çalışmaları da cabası oldu... Ama biz keyfimizi kaçırmadık... Siz de soğumayın bence buradan... Orada bir organizasyonsuzluk vardı ve bu her zaman olmayabilir...

Evde üç oda var, 2şer kişilik... Hepsi ortak salona (fotoğraftaki yer) açılıyor... En güzeli odaların tamamının aynı gruptan kişilere ait olması olur. Bizim şansımıza 3. oda boştu...

fotograflar cok guzel ellerınıze saglık
o bolgeyı mudanyadan baslayarak bende gezdım ama farklı kareler yakalanınca da bır baska gozle bakılmıs oluyor
tesekkurler :smiley:

ceranus' Alıntı:
fotograflar cok guzel ellerınıze saglık
o bolgeyı mudanyadan baslayarak bende gezdım ama farklı kareler yakalanınca da bır baska gozle bakılmıs oluyor
tesekkurler :smiley:

rica ederim... zevkti... :smiley:
sizin fotoğraflar görebileceğimiz bir yerde mi?

maalesef :(
pc ye hıc yukleyemedık, baskasının makınasında olunca boyle oluyor ıste
bıze hıc gerı donmedı dersem :-X
ama yapacak bır sey yok
anılarımızda yasıyorlar
mudanyada '' montoya '' otelde kaldık eskı gar bınasını otel yapmıslar cok guzeldı
ayrıca mudanya tarıhı yonuylede goz kamastırıcıydı
siğe,trilye,cumalıkızık dogal manzaralar olarak cok keyıfle gezdıgım yerler olmustu
umarım bır kere daha gezebılırım o bolgeyı ;)

Sevgili Ceranus,

Eşim oğlum ve ben Mudanyada yaşıyoruz İstanbuldan ayrılıp buraya yerleşen bir aile olarak...
Her zaman bekleriz sizi ve gezenbilir dostlarını...

cok tskler Taiga, :D
ne kadar guzel olur, cunkı bu bahar arkadaslarla bırlıkte dusunuyoruz Mudanya'ya yenıden gelmeyı :D :D
eger gelecek olursak sızınle onceden konusuruz mutlaka
o zaman hep beraber gezerız o guzelım koyları tskler yenıden ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri