KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün bu parçanın ne kadar güzel olduğunu keşfettim,bağımlısı oldum diyebilirim,dönüp duruyor veeeee paylaşıyorum.Sizler de gününüzün parçasını burada paylaşabilirsiniz.
Saat 12'yi geçmiş ama 18 Mart Çanakkale Zaferi olduğu için benim günümün şarkısı Çanakkale İçinde adlı türküydü Buyrun bu da linki ; http://www.youtube.com/watch?v=W_a7hfHZKwY
Saat 12'yi geçmiş ama 18 Mart Çanakkale Zaferi olduğu için benim günümün şarkısı Çanakkale İçinde adlı türküydü Buyrun bu da linki ; http://www.youtube.com/watch?v=W_a7hfHZKwY
Klibin de etkisiyle tabi ki oldukça etkileyici....bugün sınıfımda hep birlikte söyledik ve sonra da okulun anma töreninde dinledim...Gün içinde bu 3. oldu.teşekkürler 17 yaşında bir öğrenci olduğunu düşünüyorum ve böyle bir parçayı paylaşman oldukça hoş...senin gibi duyarlı gençlerimizin çoğalması dileğiyle,hoşçakal
Linki denedim şimdi, bende problemsiz açılıyor ama olabiliyo bazen bu tür problemler nette...Daha sonra açılabilir eğer denerseniz.Klip de güzel hazırlanmış Rica ederim,hoşçakalın
Linki denedim şimdi, bende problemsiz açılıyor ama olabiliyo bazen bu tür problemler nette...Daha sonra açılabilir eğer denerseniz.Klip de güzel hazırlanmış Rica ederim,hoşçakalın
Alışılageleni bozmuyoruz ve gene buram buram aşk kokan romantik bir parçayla devam ediyoruz dostlar
Yaşar---->Kör Bıçak diyor
Bu arada kendisi favori sanatçılarım arasında ilk sıralarda yer alır.Beste,söz,müzik,ses&karizma Sanatçımız mürekkep de yalamıştır aynı zamanda Kendisi Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası Finans dalında yüksek lisans yapmıştır
Tamam o zaman ilk yuzsuz ben oliyim. Zerrin Özerin bir sarkisi vardi. dalga deniz sahilli birşeydi. Ama sadece o kadarini hatirliyorum. pek revaşda bir parça degil ama dinleyince hak vereceksiniz deli güzel bir parça
Ne yazık ki link açılmıyo ama ben linkin kodunu kopyalayıp youtube dan açtım tabi...Dinlendiriici bir müzik..Bir de İngilizcem olsaydı Neyse ki şarkı sözü siteleri var da ne dediklerini ordan okuyup anlıyabiliyoruz Çok fazlaca Bob Marley dinlediğimi söyliyemem,her ne kadar gitarla alakam da olsa...İngilizcem olsa daha farklı olabilirdi belki...Bob Marley'in en beğendiğim parçalarından biri,
Verdiğin link açılıyo artık ama youtube un açılışını gösteren bir video bu.Halbuki ben senin messajından alıntı yaparken linkin kodunu kopyaladığımda parça açılmıştı.
Verdiğin link açılıyo artık ama youtube un açılışını gösteren bir video bu.Halbuki ben senin messajından alıntı yaparken linkin kodunu kopyaladığımda parça açılmıştı.