KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Daha önce paylaştım mı paylaşmadım mı tam hatırlayamıyorum ama...deminden beri gene bu parçaya takıldım..ne zaman dinlesem içime işliyo...melankoliye sarıyo beni....
Bu da benim üniversite yıllarımdan ve hala daha içimi buram buram buran bir parçadır.....Bikaç gün aranızda olmıyacağım..Yarın yeni yöreler görmek üzere yollara düşme planım var,eğer bir aksilik çıkmazsa....Ne zaman yollara düşecek olsam aklıma şu atasözü gelir "Gidip de dönmemek var,dönüp de bulmamak" Hoşçakalın.....
Bu da benim üniversite yıllarımdan ve hala daha içimi buram buram buran bir parçadır.....Bikaç gün aranızda olmıyacağım..Yarın yeni yöreler görmek üzere yollara düşme planım var,eğer bir aksilik çıkmazsa....Ne zaman yollara düşecek olsam aklıma şu atasözü gelir "Gidip de dönmemek var,dönüp de bulmamak" Hoşçakalın.....
İiy dilekler için telşekkürler Herkes kendini şehir dışına atıyo anlaşılan,yer bulmak çok da kolay olmadı..Öğle üzeri düşünüyodum çıkışı ama düşündüğümden biraz daha geç çıkıyorum Ankara'dan...Biletimi aldım,saatimi bekliyorum..Bikaçgün deniz havası iyi gelecek Havaya girmeye başladım ;D ;D Neşelenelim dostlar