KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o anda çok vaktim yoktu değinememiştim..sadece parçayı dinleyebildim.klibi izleyemedim.çünkü bi taraftan yol hazırlıklarımı yapıyordum..doğa manzaraları konmuştu..tabi oriiijinal değildir.. dönüşte adamakıllı dinleyip izliycem tabi dönebilirsem..zaten şu anda çok iyi sayılmam...yolda aklıma gelenler başıma geldi..şu anda İzmit'teyim..geleli daha 1 saat olmamıştı ki burası yolda aklımdan geçtiği gibi sallandı 5.9 şiddetinde..hem de uzun süre.bir de 5.katta kalıyorum öğretmenevinin.. bayağı bir sallandık.herkes koridora çıktı artık sabaha kadar rahat uyku yok..mideme kramp girdi yaaaa aklıma gelen genellikle de başıma gelir..telefonum da bloke olnuştu az öncesinde..yeni almıştım..pın kabuletmedi..şindi puk istiyo...belge evde ben burda..burda olduğumu ailemden kimse de bilmiyo..söylemeye fırsat olmamıştı.burdan dönünceye kadar söylemiyim de zaten artık herşey nasıl yolunda di mi hayatımda yaşadığım en şiddetli deprem buydu..ilk defa duvar dibine çöküp bekledim..uzun bir depremdi...ama ses yoktu en azından..bir keresinde şiddeti bundan daha az olan bir depremde yer altından çatırtılar duymuştum.şuracıkta ölsen ailem günlerce bilmez..İzmit'te deprem olmuş duyarlar ama kızları ordaymış akıllarına bile gelmez...zaten burası 3-4 gün öncesine kadar aklımda bile yoktu...tokat-sivas yapacaktım..biraz uzak diye düşündüm..ve bu tarfta deniz de var diye pat diye bu tarafa gelmek geçti aklımdan..Yalova'ya da geçicem herşey yolunda giderse...neyse..bu klavyenin tuşlarındaki harfler de silinmiş..ezbere yazıyorum..kusura bakmayın artık
Geçmiş olsun 99 gölcük depreminde Bursada yaşıyordum. Yaşadığınız duyguları çok iyi anlıyorum. Alıntıdır "Farkedilmiştir ki, olumlu düşünen insanların başına her zaman olumlu şeyler gelirken, olumsuz düşünen, kafasından olumsuzu geçiren, olumsuzu çağıran kişilerin ise başına sürekli kötü şeyler gelmekte. Bu yüzden gün içerisinde, başımıza ne kadar olumsuz olaylar gelse de, zamanımızın bir kısmını da pozitif düşünmeye ayırmalıyız." Bu görüşü benimsemekte fayda var