KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet neşeli ve dilimizde yer edici bir parça Çokça duymuştuk bir dönem..Finlandiyalı müzik grubuna ait ve en meşhur parçaları da bu imiş..Giysileri de oldukça sıradan olması ile ilginç Teşekkürler
Oldu olacak bir parça daha paylaşayım bari..Geçen gün türkülerle ilgili bir araştırma yaparken sevdiğim bir türküyü daha hatırlamış oldum..Türkülerle aramın çok iyi olmadığını söylemiştim daha önce malum Geçen gün başka bir sanatçıdan çok daha hoşuma gittiğini hatırlıyorum sanki ama bugün bulamadım onu..Kııvırcık Ali'den paylaşıyorum artık
Paylaşılan bir videoyu sitede ilk açanda sorun çıkabiliyor sonucuna vardım ben tecrübelerime dayanarak..Bazen de ilk defa açma eylemi olmamasına rağmen gene aynı sorun ortaya çıkabiliyor..Bu durumda ben sayfa adına yeniden tıklayıp deniyorum ve açılıyo bikaç denemede
Bu parçanın bendeki yeri bambaşkadır..Lise yıllarımla özdeşleşmiş tek parça..Benim hayatımda yer eden ilk parça..saf ve temiz duyguların simgesidir...Ne zaman dinlesem bir melankoli sarar beni...içim acır.... :-\ :-\
Bu parçanın bendeki yeri bambaşkadır..Lise yıllarımla özdeşleşmiş tek parça..Benim hayatımda yer eden ilk parça..saf ve temiz duyguların simgesidir...Ne zaman dinlesem bir melankoli sarar beni...içim acır.... :-\ :-\
Alpay,ı ve bu parçasını bende gerçekten çok zevkle dinlerim çok iyi bir yorumcu ama üretken bir sanatçı olmadığını düşünüyorum beste ve güfteci,lik yönüyle ama yorumlasın yeter nede olsa hemşehrim