KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekürler biraz geç oldu cevap kusura bakma bu güzelim türkü,ye konu olan bağlar artık yok olma safhasında yaramı kanattınız ilgisizlik ve bilinçsizce yapılan o sözde bağ evleri o eski uçsuz bucaksız bağları yok etti resmen tekrar teşekkür parça beni artık viran,da olsa oraya götürdü
Teşekürler biraz geç oldu cevap kusura bakma bu güzelim türkü,ye konu olan bağlar artık yok olma safhasında yaramı kanattınız ilgisizlik ve bilinçsizce yapılan o sözde bağ evleri o eski uçsuz bucaksız bağları yok etti resmen tekrar teşekkür parça beni artık viran,da olsa oraya götürdü
Bir zamanlar Vissi'nin konserlerini kacirmayan losemili bir kiz cocugu vardir adı Eleni.Vissi'yi her konser sonrası kulise gidip öpmektedir Eleni...Yillar gecer ve Vissi,Eleni'yi konserlerinde gormez olur.Vissi merak edip arastirinca Eleni'nin öldüğünü öğrenir.Çok üzülür..Yuregine derin bir huzun coker. Vissi'nin kocasi bu hüznü dagitmak icin Eleni adina bu sarkiyi yazar ve besteler.İddiaya gore Vissi her gittigi yere Eleni'yi de goturdugunu göstermek icin mutlaka bu şarkıyı söyler...
Face de bir arkadaşın paylaştığı bu parçayla başladım güne..Ezgisi çok hoş,sözleri de bir erkeğin gururunu okşıycak cinsten Parçanın adı çoğu zaman beni gülümsetir