KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ne zamandır dinlemediğim ve sevdiğim bu parçayı sabah işe giderken radyoda duyduğumda memnun oldum ve günün parçası olmasına da o zaman karar verdim.Bugün de bu parçayı dinliyorum.Parçayı seslendiren erkek sanatçılar çoğunlukta olmasına rağmen ben bu ağızdan daha çok seviyorum.Bol bol vaadlerin edildiği bir parça...İbrahim Bey düğün giriş parçasından bahsetmişti o gün.Ezginin uygunluğu ve daha da önemlisi aşk ve iddialı vaadler barındıran bir parça olduğundan benim düğün giriş parçası olmaya aday gösterebileceğim bir parça şahsen bu Afiyetle dinleyin efenim
Umut Akyürek---->Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam diyor
Doğru dürüst İngilizce bilmememe rağmen sözlerinin belki yarısını anlıyabildiğim ilk parça bu oldu sanırım Senin dil durumun ne alemde merakettim.Lise öğreniminde dil dersleri yoğunlukta mı ya da yoğunlukta mıydı?
Parçayi şimdi dinliyebildim .Benim makinada açmadi. Evet parça BU YAZ o gunlere gittimm. Orta okul zamanlarimdi. O yaz şarkisinida dinledim hemde ilk versiyonunu oda çok guzel
Anilarim depreşti.
Ellerinize emeginize saglik..
Doğru dürüst İngilizce bilmememe rağmen sözlerinin belki yarısını anlıyabildiğim ilk parça bu oldu sanırım Senin dil durumun ne alemde merakettim.Lise öğreniminde dil dersleri yoğunlukta mı ya da yoğunlukta mıydı?
Ben ilköğretim 1. sınıftan beri ingilizce görüyorum ancak lisede son 2 senedir görmüyorum.Temel iyi olduğu için sorun olmuyor , yabancı arkadaşlardı ebayde yazışmalardı unutmuyorum.
Merhabalar, ben müzik'te ayırım yapanlardanım.
Sesi değilde görüntüsüyle birşeyler yapmaya çalışanları hiç dinlemem.
Tabi bu arada bağlama ve THM ye hasta derecede tutkuluyum.Bir hayli THM kasetim var bence hepsi arşiv niteliğinde.
THM derkende o türkünün formunu bozup (hani nasıl derler ağzını yaya yaya) okuyanlardan nefret ederim.
Kalın sağlıcakla.