Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
01- atlantis ( İstanbul )
02- Kanyak ( Bursa )
03- Özlem ( İstanbul )
04- deep ( İstanbul )
05- Endüstri ( Bozüyük )
06- Taiga ( Bursa )
07- Erdem (Taiga) / ( Bursa )
08- Bobtail ( İstanbul )
09- Sukuşu ( İstanbul )
10- Özgür Bali ( İstanbul )
11- Bursalı ( Bursa )
12- Kayra ( Bursa )
13- Sedat ( İstanbul )
14- enigma ( Erdek )
15- minne +1 ( Bursa )
16- paranoideyess ( İstanbul )
Arkadaşlar bugün Gürsu Belediyesinden Recep Bey ile görüştüm servis konusunu. Servisler Cuma ve Cumartesi günleri katılımcıları Bursa Terminal'den alıp take-off alanına bırakacak. Ancak servis saatlari tam olarak belli değil. Servis saatleri Perşembe günü netleşecek.
arkadaşlar durum nedir.bizekip olarak yarın geeden itibaren tepede kalmaya başlayacağız şenlikler cuma günündne başlayacak cuma gecesi ufak çaplı bir konser olacak ama asıl bomba cumartesi günü ve gecesi neler var neleeer
Hacı saat 3 çok geç olur kanımca. otobüs ile istanbul-bursa arası 3-4 saat kadar çekiyor. Bu yüzden 1-2 arası otobüse binilmesi mantıklı olur. Ayrıca bu durumda 3 kişiyi terminalden alabilirim. Bir araç daha ayarlama durumum var. Eger oda olursa 8 kisiye çıkar bu rakam. sizlerden mesaj bekliyorum. Gelen yanıtlara gore bende ayarlama yapmaya çalışacağım.
Kaan paşam teşekkürler. Cumartesi öğlen 1-2 saatleri bana uyar. Senle irtibatta olurum ben zaten. Bursa gurubu ne alemdeyiz Buluşma ve macera için hazır mıyız ? )
Arkadaşlar Bursaya otobüsle gelecekler varsa en geç saat 14.00'e kadar bana telefonla ulaşıp haber verirlerse kendilerini bursa terminalden alabilirim.
Daha önce dediğim gibi gelen çok olursa fazladan bir araç ayarlamaya çalışırım.
Telefonum:555 627 85 46