KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaslar . elimizde olan ön celik tanpon ve ve 1 adet 4500 kg cekme gücüne sahip vincimiz satılıktır. uzaktan kumandalı sıfır urun tanpon 500 vinc 1000 tldir ilgilenen arkadaslar icin 05452854290 bilgi alabilir.
Kuzne bey maksadım işinize karışmak deyil ancak bu resimdeki tamponu yapan biziz siz sadece kendi tamponunuzu sizin içinde bizim içinde daha iyi olur düşüncesindeyim. Kolay gelsin. Saygılarımla...
Kuzne bey maksadım işinize karışmak deyil ancak bu resimdeki tamponu yapan biziz siz sadece kendi tamponunuzu sizin içinde bizim içinde daha iyi olur düşüncesindeyim. Kolay gelsin. Saygılarımla...
numan bey kötü niyetli bir düsüncemiz yok sadece örek tanponun aynısını yaptık bir arkadasın isteyi uzre almaktan vaz gecince satısa sunduk . medaretörle görüstüm resmi silicek kusra bakmayın özür