GV VİTARA İCİN VİNÇ VE CELİK TANPON SATIŞI.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,911

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
Merhaba arkadaslar . elimizde olan ön celik tanpon ve ve 1 adet 4500 kg cekme gücüne sahip vincimiz satılıktır. uzaktan kumandalı sıfır urun tanpon 500 vinc 1000 tldir ilgilenen arkadaslar icin 05452854290 bilgi alabilir.

Etiketler

Ynt: GV VİTARA İCİN VİNÇ VE CELİK TANPON SATIŞI.

tamponsuz vitaramı satmasaydım tam benlikmis. Hayırlı satıslar. Darısı JLX imin basına

kuzne' Alıntı:
insallah bekleriz jlx ede yaparız bi tanpon
Hayırlı işler Kuzne hocam, aşağıdaki tamponun birebir aynısını yapabilir misiniz, maliyeti tahminen ne tutar ? saygılar..

maliyeti vincsiz 250 civarı mazeme . gidiyo hersey dahil işçiliktede anlasırız

bu linkte yapılıs asamalarını görebilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79927.msg1003112#msg1003112

güncel sadece tanpon 550 oldu gayet saglam ve amaca uygun bir model .

kuzne' Alıntı:

Kuzne bey maksadım işinize karışmak deyil ancak bu resimdeki tamponu yapan biziz siz sadece kendi tamponunuzu sizin içinde bizim içinde daha iyi olur düşüncesindeyim. Kolay gelsin. Saygılarımla...

08numan08' Alıntı:
Kuzne bey maksadım işinize karışmak deyil ancak bu resimdeki tamponu yapan biziz siz sadece kendi tamponunuzu sizin içinde bizim içinde daha iyi olur düşüncesindeyim. Kolay gelsin. Saygılarımla...
Numan bey eksikmi yazdınız ? Cumle dusuklugu olmus.

08numan08' Alıntı:

numan bey kötü niyetli bir düsüncemiz yok sadece örek tanponun aynısını yaptık bir arkadasın isteyi uzre almaktan vaz gecince satısa sunduk . medaretörle görüstüm resmi silicek kusra bakmayın özür