Haberdar Edilmek için İşaretlediğim Konu Haber Vermiyor:))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,786

yavuz-çelikel

www.isteataturk.com
Yer
ANKARA
haber verilmek üzere işaretlediğim ve hattta içinde yazım olan konu haber vermiyor.Bazıları veriyor ancak ne işse bazıları vermiyor. Anlamadım gitti ????

Etiketler
Ynt: Haberdar Edilmek için İşaretlediğim Konu Haber Vermiyor)

Aynı dertten muzdaribim...

muhtemelen genel bir problem diye bende sesimi çıkarmıyordum ama artık yeter.. ;D ;D ;D...

isyanı başlattım.Bu bir devrim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Konuyu görünce farkettim. Ne kadar dikkatsizim. Bende de aynı sorun varmış meğer

Bazı konularda haberdar olmak için gereksiz mesaj atmak ve konu bütünlüğünü bozmak zorunda kalıyoruz
haberdar et linli çalışmıyor
ve dedikya isyan başladı yazdığım mesajlarda eskiden 24 saat içinde silme hakkı vardı şimdi ise hiç yok yanlış yazdığım mesajı sadece içini boşaltarak silebiliyorum

+1

Arkadaşlar merhaba,

Son 10 gündür Hotmail uzantılı emaillere forumdan bir süredir email gönderilemiyor. Malesef bu sorun bir süre daha devam edebilir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız Gezenbilir'deki email adreslerini değiştirirlerse sorun düzelecektir.

bende e-posta değilde --haberver-- kısmı çalışmıyor mecburen bir işarette biz koyalım yapıyorum

Bülent hocam, Haber Ver butonuna tıkladığın konuları sistem kaydediyor olması lazım. Profil sayfanda "Haberdar Edilme Seçenekleri" içinden kontrol edebilir misin?

Sedat Bey,

Gmail uzantılı e-posta adresimeden uzun zamandır Gezenbilir'den hiç bir posta gelmiyor.

Saygılar

Ersan

Ersan bey spam klasörüne düşüyor olmasın? Başka bir arkadaşımız kayıtlı adresini E-Kolay.net emailiyle değiştirdiğini ve sorunun düzeldiğini yazmış. Bu sorunun Gezenbilir'le ve sunucularımızla doğrudan bir alakası yok malesef. Mailleri takip eden ve spam olup olmadıklarına karar veren uluslararası kurumlar arada bir Gezenbilir gibi birçok siteyi spam listesine ekler. Yine bu listelerden birine eklendik sanırım, aklanmamız fazla uzun sürmez ama yine de kayıtlı emailinizi değiştirmenizde fayda var.

Seday Bey,

Haklıymışsınız, spam filitresine takılmışlar.

Teşekkürler

Ersan