Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngcaptain Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

areklim' Alıntı:
nasıl bir gezi olacak aracım standart jimny gelirsem ayak bağı olurmuyum ?

parkurları ben tam olarak bilmiyorum konuyu açan arkadaşlar mesajınızı okuyunca size yardımcı olacaklardır.

Etiketler

areklim' Alıntı:
ayakbağı olurmuyum diye sormuştum ama yanıt alamadım ????
arkadaşım bize ayak bağı olmazssınm ama dalların arasından geçmeyi düşünüyoruz aracın çizilebilir ( yani savaş boyası :smiley: bilgin olsun..göze alırsanız sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız ;D ;D tel : 0537,836,46,12

kusura bakma arkadaşım bende arkadaşlara yeni katılıyorum nerelere gidecegimizi bilmiyorum haberbeklerseniz iyiolur

açemilik

arkadaşlar beykozda buluşup ordaki ataçların durumuna göre o ormanı nın neresinden giceceğimize karar verebiliriz :smiley:

arkdaş beykozu tam bilmiyoruz tlf ulaşabilirmiyiz

bende avrupa yakasından geçiyorum teli yazdım kavacıktan yeni yoldan devam edince acarkentin olduğu tüneli geçiyorsunuz ilerde yol ikiye ayrılıyor sağa döndüğpünüzde beykoz meydana çıkar .........0537,836,46,12

taksi84' Alıntı:
arkadaşım bize ayak bağı olmazssınm ama dalların arasından geçmeyi düşünüyoruz aracın çizilebilir ( yani savaş boyası :smiley: bilgin olsun..göze alırsanız sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız ;D ;D tel : 0537,836,46,12
bir kaç faça lazımdı zaten benin kıza :smiley:)) yarın bir aksilik çıkmazsa geliyorum 0532 453 66 61

bende araba yok neyapıcaz jetta ile mi katılsam

areklim' Alıntı:
nasıl bir gezi olacak aracım standart jimny gelirsem ayak bağı olurmuyum ?
[/quote

gel ne demek başımızda üstünde yerin var ben barbaros bendede jımny var peş peşe gezeriz seninle

sabah 9 da beykoz meydanda ol on çeşmelerin yanındaki börekçide ol kardeşim

Selam dostlar..Etkinliği yeni gördüm. Sabah oğlumun trt de yarışması var bitiş durumuna göre bende sizlere dahil olucam kısmetse...Gelmez isem iyi eğlenceler.....

öncelikle özür dilerim iş dolayısıyla mesajlara bakamadım ama saolsun ali abi emrah barboros gıbı abilerim enazından bilgi vermişler teşekkür ederim

rıdvan abi sen olmadan olmaz sensiz tadı cıkmıyo biliyosun abi muhakkak bekliyorum yiğenime başarılar dilerim

kavacık sapağından beykoz tabelalarıyla beykoz merkezde toplanıcaz eger ıstersenız detaylı krokı cızebılırım

parkur konusunda da toplanma alanımızda ortak kararla belirlemek isterim en kötü ihtimal ağır araçları artalnatif yoldan ağır parkura yonlendirebilirim

irtibat no: 0536 610 52 58
cemil yıldız

youngcaptain' Alıntı:
öncelikle özür dilerim iş dolayısıyla mesajlara bakamadım ama saolsun ali abi emrah barboros gıbı abilerim enazından bilgi vermişler teşekkür ederim

rıdvan abi sen olmadan olmaz sensiz tadı cıkmıyo biliyosun abi muhakkak bekliyorum yiğenime başarılar dilerim

kavacık sapağından beykoz tabelalarıyla beykoz merkezde toplanıcaz eger ıstersenız detaylı krokı cızebılırım

parkur konusunda da toplanma alanımızda ortak kararla belirlemek isterim en kötü ihtimal ağır araçları artalnatif yoldan ağır parkura yonlendirebilirim

irtibat no: 0536 610 52 58
cemil yıldız

İnşallah Cemil kardeşim bende katılmayı çok isterim nasipse diyelim. Gelemez sem benim yerime de bol bol fotoğraf çekin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri