Haftasonu Gezimiz; Uludağ - Çobankaya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,449
Ynt: Haftasonu Gezimiz; Uludağ - Çobankaya

Cem bey çok hoş bir kamp yapmışsınız, güzel anlatımınızı etkileyici fotoğraflarla besleyip hepimizin beğenisini topladınız.
Cebinize kaçan eşek arısı ne yazık ki 10 yıldır hepimizin cebinde var ve mütemadiyen ısırıyor. Ama neyseki valide sultanınızın size ulaşıp sesinizi duyması ve mutlu olması iyi bir durum...
Benim kızım da ne zaman bir yere yürüyüşe gitsek en uzak noktada yoruldum diye tutturur ve benim omzumda dönüşü tamamlar (biraz da babalarına nazdan yapıyorlar ;))
Gezileriniz de mutluluğunuz da daim olsun...

Etiketler

Merhaba,

Belki burası çok uygun değil ama...Bugün Bursa'dan Cem (orsaalabanda), yolculuğuna kısa bir ara verip bize (Akhisar'a) uğradı. Forumdaki tanışıklığımızı "yüzyüze görüşme"ye dönüştürmüş olduk. Eşi ve çok şeker kızları ile de tanıştık. Ayırabildiği süre çok azdı, o nedenle yeterince ilgi gösterebildik mi acaba diye düşündüm bir an. Çok hoş,örnek bir aile ile tanışmaktan mutluluk duyduk. (Mikrokamperini de yakından gördük. Titiz insanın titiz çalışması.. Çok hoş ve işlevsel...)

Cavid Sezen

Yapılma aşamasında olan öğretmenevi bahçesinde çay ve söyleşi faslı.

[attachment=1]

Cem 005.jpg

Allah ağzınınızın tadını bozmasın, güle güle gezmek nasip olsun, zevkle okudum devamını bekliyoruz

Cavit hocam yerini uygun gördüyse burası ya da başka bir başka bir yer olması önemli değil.
Bizim için de değerli bir büyüğümüzle, saygıdeğer eşi hanımefendiyle ve oğluyla tanışmak mutluluk ve heyecan vericiydi.
İlgi göstermek ne kelime.. Sağolsunlar bizi evlerine davet ettiler. Keşke daha fazla vaktimiz olsaydı diye hayıflanıp durduk. Konuşulacak ne kadar çok şey vardı.. Hepsi de yarım yamalak kaldı. Ama olsun birbirimizi anlıyorduk. Biraz oradan biraz buradan derken düşündüğümüz süreyi aşarak istemeye istemeye oradan ayrıldık.
Cavit hocam ziyaretimiz boyunca ''yahu ne iyi ettiniz (ama bir konuda iyi etmediniz) de geldiniz'' deyip durdu :smiley:
(Akhisar köfte faslını onlara uğramadan önce hallettğimiz için serzenişte bulunuyor)
Olsun.. Biz onun cömertliğini, gönlünün genişliğini hissedebiliyoruz. Bunun için ille de yediğimiz köftelerin parasını ödemesi gerekmiyor :smiley:
Akhisar da çok şirin bir kasaba. Öyle yol üzerinden geçip gittiğimiz, ardımızda kalan, içinden geçen tozlu asfaltı ve trafik lambalarıyla hatırladığımız, çoğu zaman içine girmeye değer bulmadığımız, unutulan.. ama içinde binbir türlü güzellik, çeşit çeşit hikaye barındıran yüzlerce anadolu kasabasından biri. Vesile oldu, Akhisar da hayatımızdaki ilk keşifler listesinde yerini alıverdi.
Çok teşekkürler Cavit hocam.
Her şey için.. Ama öncelikle nezaketiniz, hoş sohbetiniz ve konukseverliğiniz için..
En kısa zamanda bekliyoruz Bursa'ya.

Bunlar da mikrokamperimi aratmayan basitlikteki fotoğraf makinamın objektifinden bize yansıyanlar:
[attachment=2]
[attachment=1]

akhisar.jpg

akhiisar.jpg

Biz teşekkür ederiz... Sizlerle tanışmaktan gerçekten çok keyif aldık..

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR