hangi cherokee ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eylul38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,290

eylul38

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar,
off road merakına yeni düşenlerdenim cherokee almaya karar verdim seçeneklerin avantaj ve dezavantajları hakkında deneyimli arkadaşlardan yardım alabilirsem sevinirim,

4.0 , 4.7 , 5.2 , 5,9 seçenekleri

ayrıca 3,7 liberty offroad modifikasyonlu araçlara hiç karşılaşmadım, offroad yapmaya uygun değilmidir?

son alarak modifikasyonu tamamlanmış araç almanın dezavantajları varmıdır ( yıpranmış olması vb.gibi)

teşekkürler

Etiketler
Ynt: hangi cherokee ?

ZJ kasa 4.0 mototrl cherokee al.

Yapanın işi bildiğinden eminsen yapılı al.

Yapan acemi ise bu o araçta işi öğrenmiş, sonrakinde doğruları yapacaksa (sıkça böyle olur), sakın alma, ya da modifikasyonsuz fiyatı civarını teklif et.

eylul38' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
off road merakına yeni düşenlerdenim cherokee almaya karar verdim seçeneklerin avantaj ve dezavantajları hakkında deneyimli arkadaşlardan yardım alabilirsem sevinirim,

4.0 , 4.7 , 5.2 , 5,9 seçenekleri

ayrıca 3,7 liberty offroad modifikasyonlu araçlara hiç karşılaşmadım, offroad yapmaya uygun değilmidir?

son alarak modifikasyonu tamamlanmış araç almanın dezavantajları varmıdır ( yıpranmış olması vb.gibi)

teşekkürler

kaç paran var?
sorunun cevabı burada gizli...
paranın önemi yok dersen, wrangler rubicon al
biraz ucuzla dersen 4,7 wj al..
25 i geçmeyelim dersen
5,9--5,2---4.0
hangisini beğeniyorsan onu al ama ben olsam v8 alırdım bu şıklar içinde...
3,7 alma...arazide üsttekiler içinde en son seçenek olur...

bence 4.0 xj al modıfıkasyona uygun ve yakısıklı bır arac pıyasadada kendını kanıtlamıs bır arac

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler