Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,230

Etiketler
Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

[attachment=1]

016.jpg

MOPAR marka lsd kilit dif. yağ katkısını nerede bulabilirim eğer bildiğiniz bir adres varsa yardım bekliyorum .. selamlar..

hunter06_1' Alıntı:
MOPAR marka lsd kilit dif. yağ katkısını nerede bulabilirim eğer bildiğiniz bir adres varsa yardım bekliyorum .. selamlar..

İZMİR AYDINOTO TEL:0 232 374 77 00 yunus arkadaşımız buradan temin etmiş daha önce başka bir topicte okumuştum.

antbur' Alıntı:
İZMİR AYDINOTO TEL:0 232 374 77 00 yunus arkadaşımız buradan temin etmiş daha önce başka bir topicte okumuştum.

teşekkür ederim.. sipariş ettim

Aracimi bugun aldim... Baskan Jeep Murat'in eline saglik. Direksiyon pompasi verimli calismayinca gercekten direksiyon hic donmuyordu, sesler cabasi... Kasnak pompa degisince araba kendine geldi. Direksiyon kus tuyu kadar hafifledi :smiley: bende kullanmanin zevkini yasadim.. Bu arabaya harcanan para size zevk ve mutluluk olarak geri donuyor . Gecenlerde bir arkadas c180 almis yeni, soyle bir bindim.. yok yok benim arabanin kokusu daha iyi dedim. Neyse fazla yazmiim nazar degecek :smiley:))

değşenleri ve fiyatlarıda yazmanız mümkünmü acaba

Bu konu ile ilgili yeni bir başlık açarak gündeme getirdim,ama bu bölümede yazarak ,varsa sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Arkadaşlar,96 zj min özellikle ön kapılarında boşluk var.Devamlı gittiğim servisin tavsiye ettiği usta biraz tuzlu geldi bana.
İki kapı için 200.-TL.(pazarlık edilmiş hali ile...) Kaplar sökülüp menteşelerin içindeki sarı pimler değişecekmiş.Bana biraz fazla geldi.Bu işi (özellikle Bostancı sanayii de ) yapan bildiğiniz birileri varmı ??
Ayrıca komple kapı fitillerinide değişrirmem gerekiyor.Bu konuda tavsiyeler olursa beklerim.Zira fitillerin de orjinalleri bir hayli pahalı.

Benimde kapilarda problem var. Kapi ayarlari yapilmasi gerekiyor. Ama ben eminim o is ayardan cikip su olmali bu olmaliya donuyor sonra

Bursa oto emniyet kemerleri tel: 05336828363 4 adet emniyet kemeri aldım 100tl. montajını kendim yaptım bigfoot hakan arkadaşımızın yardımı ile ona da buradan tekrar teşekkürediyorum.

IŞIK OTO eski yalova yolu 200 metre sol kolda BURSA, klima gazı dolumu 40 tl

KAZAKJR' Alıntı:
Ne kadarda ucuz. :smiley: Ben 100 TL.- ye doldurtmuştum. :'(

normal tarife 50 tl miş, tanıdık vasıtası ile 40 tl aldılar aynı zamanda kaçak varmı diye baktılar v.s

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.