Ankara'da 97 ZJ'min tavanı sarkmıştı, dün tavan döşemesini yenilettim. Şaşmaz'da bir usta bana da 300 TL demişti, biraz kendini beğenmiş davrandığı için yaptırmadım. "Başkasına yaptır, sonra da bana gelirsin, tekrar yaptırırsın" dedi, ben de "sana bir daha ölsem gelmem!" dedim. Oto 88 sanayi'de 200 TL'ye yaptırdım, harika oldu! Ben çok titiz birisiyim. Ben harika diyorsam gerçekten fabrika çıkışı gibi oldu!
direklerin üzerindeki plastik kaplamalar, tüm tavan lambaları, vs hepsi yıkandı. Şimdi o kadar parlıyor ki, anlatamam! Özellikle lambalar pırlanta gibi ışıl ışıl oldu!
Sunroof da bozuktu, onu da elektrikçi ustama götürecektim, ama döşemeci şöyle bir baktı, sadece fişi çıkıkmış, onu da taktı. O da bedavaya geldi! "Sunroof için genelde hiçbirşey yapmadan birsürü para alıyorlar" dedi, muhtemelen haklıdır da! Kumaş ta hemen hemen fabrika çıkışı kumaşı gibi!
Arabanın eski sahibi sigara içiyormuş. Söküldükten sonra farkettim, eski döşemenin nasıl berbat pis olduğunu tahmin bile edemezsiniz! Onca zaman eskisi gibi olsun diye araştırdım, araştırdım, binbir kumaş baktım! Boşuna bekleyip o şekilde binmişim! Çok mutlu oldum! ;D