Hangi jeep

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mhrcck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,601

mhrcck

Ana Kamp
Arkadaşlar jeep almayı düşünüyorum ancak yakıt konusu insanı biraz ürkütüyor.3.0 motor bir araçla 5.9 araç arasında ne kadar bir yakıt tüketimi söz konusu olabilir.motor büyüdükçe araç daha rahat hareket ettiğini biliyorum ancak bu nereye kadar böyledir.tabiki 3.0 ile 5.9 aynı şekilde yakmayacaktır ancak fark nedir ve nasıl açıklanmalıdır.Acilen bana yardım edin.

Etiketler
Ynt: Hangi jeep

slm.kusursra bakmayın fakat merakımdan soruyorum.ekonomiden bahsederken yakıt tüketimi yeterlibir kritermi sizin için,yoksa yedek parça,vergi,araç fiyatı ve ikinci el değerleri gibi klasmanlar önem taşıyor mu krıterlerinizi yazarsanız daha kişisel öneriler alınabilinir.örneğin benim 78cj5renegade için tek problem yakıt 3.8benzin siz dizel mi araştırıyorsunuz?saygılar.

Aslında sadece yakıt değil söylediğiniz herşey çok önemli ancak hergün kullanan biri için ilk olarak yakıt aklıma geldiği için onu yazdım.3.0 lt.bir araç 5.9lt. ile mutlaka aynı yakmayacaktır.ancak alt limit üst limit nedir çok merak ediyorum.

mhrcck' Alıntı:
Arkadaşlar jeep almayı düşünüyorum ancak yakıt konusu insanı biraz ürkütüyor.3.0 motor bir araçla 5.9 araç arasında ne kadar bir yakıt tüketimi söz konusu olabilir.motor büyüdükçe araç daha rahat hareket ettiğini biliyorum ancak bu nereye kadar böyledir.tabiki 3.0 ile 5.9 aynı şekilde yakmayacaktır ancak fark nedir ve nasıl açıklanmalıdır.Acilen bana yardım edin.

hocam ismin yok ismen hitap edemiyoruz size....
konu nedir,ne yapmak istiyorsunuz sorunuzun amacı ne bunları yazın önce sonra acilen cevap verilir zaten, 3.0---5,9 çok farklı araçların motor hacimleridir....yani araç mı alacaksınız-kaç paranız var-bu araçla ne yapacaksınız-kaçıncı araç vs vs vs...
velhasıl sorunuz düzgün diil düzgün de cevap yok....

ayrıca bu aracı hangı maksatla almak istediğinizi yazasanızda ona görede size cevap verilir?

evet kusura bakmayın adım Mahir.ben şu anki aracımı bir jeep ile değiştirmeyi düşünüyorum.tabi bunuda yaparken yakıt tüketimini de düşünmem gerek.bu alacağım aracın rahat olması da önemli.şehir içi ve şehir dışı kullanmayı düşünüyorum.17,5 kadar bir para çıkartabiliyorum.dolayısıyla ne tavsiye edersiniz fikirlerinizi almak istiyorum.benim kafamı karıştıran galloper 3.0 ve jeep4.0 hangisini bu fiyatlara alır sorunsuz binebilirim.şimdiden tşk..

mahir abim daha önceden konuştuğumuz gibi , araziye fazla girip çıkacaksan 4.0 xj birazda konfor istiyorsan 4.0 zj ...
ne kadarda asfaltda kulanacam dersen de ben o ışığı sende gördüm :smiley:

yav mirkandoğru çok güzelde bizim bütçeye takasa uyacak araç bulamadık .bakalım bi denk getirirsek halletcez:smiley:)

Selamlar Mhrcck bey, Sorduğunuz "Hangi Jeep" cevabı için , bu forumda aradığınız konu ile ilgili başlıklarda ararsanız tahmin bile edemeyeceğiniz kadar bilgiye sahip olacaksınız. Sizin sorduğunuz gibi hangi araç diye konu başlığı açan arkadaşlar okadar çok oldu ki. Konu ile ilgili, deneyimli arkadaşlarımız size söyleyecekleri detayları daha önceleri bir çok kere burada açıklamışlardı.

Gönlünüze ve keyfinize uygun bir araca rast gelmenizi dilerim.

Kolay gelsin,

Mahir bey ben de Mirkan bey e katılıyorum alın bi zj bakın keyfinize, mesela örnek teşkiletsin diye ben benim aracın linkini ekliyorum bi gözatın bakın neler yapıyor bu yavru...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44776.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler