Selamlar Oğuzhan bey,
Bende sizin gibi avcılıkla ve balıkcılıkla uğraşıyorum.Aynı sizin gibi bir arayış içersinde uzunca zaman araştırma yapıp sizin konunuza yorum getiren Çağlar beyden bile bizzat yardım istedim.Bizim yaptığımız spor genelde off road yapılan bölgelerin sonunda hatta artık aracın çıkamayacağı yerlerde vuku buluyor.Örneğin bir keklik avı veya çulluk tabi örnekler baya çoğalabilir.Bu gibi durumlarda biz araç içerisinde köpek taşımadan tutunda artık diğer arkadaşlarınızın aracının gitmediği yerlerde 7 - 8 kişi bir araca doluşup av yerine en yakın noktaya çıkmaya kadar.Şimdi özellikle bizim off roaddan şu gibi bir ayrımımız var ava gittiysek ve gerçektende avlanmak istiyorsak mutlaka o araç belli noktaya kadar gidecektir binevi buna mecburdur

Bu mecburiyete en iyi cevabı verecek olan araç kanaatımca vx 80 kasa olacaktır.Neden ? Fii tarihinde vx 100 araçla ava çıktık.Konfor mükemmel,sessizlik harika,kabiliyet on numara ve bakışlar daima üzerinde....Ama dağda sanırım elektronik bir problemden dolayı şimdi ismini hatırlayamadığım bir arza açtı.Arkadaşlarım tamirci arıyacak ama Dağın başına ne o tamirci gelebilir nede gelse yapabilir.Dolayısı ile bu aracı çekiciye yükleyip servise götürdük ama çekiciye yükleyene kadar çektiğimiz eziyet gerçekten zordu.Bu olaydan iki konu çıkıyor ortaya.Vx 100 ün kesinlikle tartışılmaz olduğunu söyleyebiliriz,ama off road a gitmeyip ava giilecekse vx 80 derim.Off road ta yanınızda olan araçlar olacaktır ama av yerinde sizden başka bir araç olmuyor genelde.Vx 80 bence daha mekanik bir araç olduğu için biraz daha bizim işimize göre elverişli.En azından bir parçasına birşey olsa ve sen bunu bilebilirsen bir tamircinin o parçayı alıp gelme olayı ( yerine göre)olabilir Sakın bu arada araç kötülüyor diye düşünmeyin ben yaşadıklarımı anlattım.Sözün kısası av aracı olacak ve ben ava aşığım çok gidiyorum diyorsanız vx 80 ama ben ava sezonda 10 defa giderim genelde şehirdeyim diyorsanız vx 100.
Saygılarımla.