Hangi Renge Boyatsam ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cartop Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,529

cartop

Kamp II
Yer
Ankara
Web
www.cartopsgw.com
Arkadaşlar, GD 300 1987 aracım hala orjinal boyasiyla duruyor, artık boyatmanın zamanı geldi. Yirmi iki yıllk araba olunca doğa koşulları orjinal boyasını alıp götürüyor. Heh arabanın düşmanı olan pas, zamanla çürükler oluşturuyor. Ankaranın kuru ikliminde aracım, yaşıtlarına göre çok genç ve dim dik. Ama arka bagaj kapısının alt kısımlarnda , stop lambası kenarlarında ve lokal olarak iki üç yerde paslanmalar var. Buraları iyice onardıktan sonra aracımı boyayacağım. Boyamadan önce sizlere danışmayı bir görev olarak kabul ediyorum. Zaten burada bulunmamızın nedeni de dayanişma ve paylaşma değilmi ?
Cabriolet G ler, genellikle iki renkten oluşur. Hard top veya soft top bir renk, alt kısımlar da başka renge boyanır.
Benim gönlümde linkteki renk geçiyor.
http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/g-class/w463_cabriolet.flash.html#chapter=1

Siz olsaydınız hangi renge boyardınız ?

Selam ve saygılarımla.

AmasraCampingBlackSea056.jpg [attachment=1]

Etiketler

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ?

Emin Abi, Grisini biraz daha koyu düşünüp, arasına ikinci renk olarakta turuncu katarsan, Gezenbilir renkleri ile bütünleşmiş olan bir GD 300 Mercedes aracın olacaktır :smiley:

İftar yemeğimize gelmiyormusun, orada da konuşuruz bu konuyu :smiley:

ceranus' Alıntı:
Emin Abi, Grisini biraz daha koyu düşünüp, arasına ikinci renk olarakta turuncu katarsan, Gezenbilir renkleri ile bütünleşmiş olan bir GD 300 Mercedes aracın olacaktır :smiley:

İftar yemeğimize gelmiyormusun, orada da konuşuruz bu konuyu :smiley:

Güzel önerilerinize teşekkürler. Birkaç öneri aldıktan sonra kararımı vereceğim. Yalova termalde tatil yaparken bu arada Ford servisi sahibi arkadaşım Serkan Değer aracımın boyasını bitirmiş olacak. Aracım bakkal dükkanı gibi kalabalık. Boşaltma işi bir günümü alacak. İftar programına yetişmeye çalışacağım.

Selamlar,

Bence koyu renkler daha çok büyük asfalt jiplerine yakışıyor, yakışmak denmez de daha gösterişli oluyorlar, ve mafya arabası sınıfına giriyorlar. Sizin arabaya bence yeşil , nil yeşili, veya daha koyu bir yeşil güzel olurdu.

Saygılar,

selamlar mehmet abıö hayırlı ramazanlar. renk konusu tamamiyle zevk meselesi. ilk once sen gonlunde yatan renkleri bize soyle, sonrasi anket baslasin abi :D

birde soyle bir durum var, hardtop, camurluklar'lar, on pancur,far etraflari,ve tamponlar koyu gri,siyah gibi. onlar icin ne dusunursun? benda simdilerde hardtop ve diger koyu bolumleri boyatmak icin gun ayarlamaya calisirim. ama simdi konu senin araci halletmek once ;D

arka isiklarin altinda olan paslari biliyorum ama gerisi nerde?? lutfen resim atabilirmisin. bence senin arac komple boya istemez abi... cok duzgun bir arac,sadece belli zayif noktalar var 460 seri G'lerin.

senin boya varya, eger orijinal boya ise olumsuzdur, ve oyle boya HIC KIMSE ATAMAZ, mercedes fabrikasi dahil ;)

ama, sen yeni bir renk isterim, kirmizidan farkli renk isterim diyorsan..... "BORDO!" ;D ;D ;D ;D

Hüseyin Bey,

siz benim aracın bordo rengine niye taktınız ya anlamadım? Alınıyorum ama.. ???

Saygılar,

deepdıver, niye aliniyorsun kardes :eek:

tek bordo senmisin.....?? benim G300 ne renkdir ki ???

yapma boyle, benim sana takintim yok. ayrica bordo [ruby red] cok guzel renk. ben aslinda siyah hastasiyim ama bordo cok yakisiyor.

saygilar.

hus55' Alıntı:
deepdıver, niye aliniyorsun kardes :eek:

tek bordo senmisin.....?? benim G300 ne renkdir ki ???

yapma boyle, benim sana takintim yok. ayrica bordo [ruby red] cok guzel renk. ben aslinda siyah hastasiyim ama bordo cok yakisiyor.

saygilar.
Yav Hüseyin Bey,

Şaka yollu takılayım dedim, böyle şeylere alınacak değiliz artık bu yaştan sonra, .. Aslıda doğru diyosun ben bu rengi pek sevmem ama orijinal boyası , çok güzel , kıyamam değiştirmeye. Ayrıca içine binince farkedilmiyor. ;D

Saygılar,

Hüseyin beyin dediği gibi bordo + siyah da gönlümden geçiyor. Çünkü iç kısımlarda mevcut rengin bir şekilde örtülmesi gerekiyor. Bu da aracı açık renkte boyamayı zorlaştırıyor. Bu yüzden, mevcut rengine mi devam etsem ?

Bence boyatmayı kafaya koyduysanız, naçizane fikrim, rengi değiştirin derim.

Saygılar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR