Hangimize lazım değilki?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BBOYTED Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,172

BBOYTED

MEKANİK DAHİ
Yer
balıkesir ılıca kaplıcaları
Hangimize lazım değilki böyle bir cep telefonu adamlar yapmış videoyu izleyelim.http://www.youtube.com/watch?v=BNviNHKnZyM

jcb-toughphone-ruggedized-phones-1.jpg

Etiketler
Ynt: Hangimize lazım değilki?

Arkadas Ben sitresli adamim,Telefon dedigin duvara firlattin mi kirilmicak.misal 3310.. :D

görüntüler bana toyota hiluxa yapılan işkenceleri hatırlattı. aletleri denize atıp 1 gece de denizde bekletseler tam süper olacakmış.

paylasım için teşekkürler :smiley: fiyatları da ucuz geldi , baska bir marka daha vardı , bu tarz telefonlarına daha fazla ücret biçiyordu .

Çinde logo/marka verilerek telefon ürettirilebiliyor, su geçirmez elastik koruyucu kılıflı araç markaları taşıyan telefonlardan görmüştüm, land rover falan da vardı, çok arzu eden arkadaşlara bulabilirim

tornado57' Alıntı:
Çinde logo/marka verilerek telefon ürettirilebiliyor, su geçirmez elastik koruyucu kılıflı araç markaları taşıyan telefonlardan görmüştüm, land rover falan da vardı, çok arzu eden arkadaşlara bulabilirim
Cok arzu ediyorum lutfen. :D

resim varmı acaba :smiley:
tornado57' Alıntı:

Özellikleri, türkçe yok dil olarak en yakın ingilizce, sitesinden baktım tekrar

Brand: -
Model: Land Rover S8
Color: Dark Green
Special Features: Built-in LED torch
IMEI: Unique
Format: Bar Phone
Cell Phone Weight (w/Battery) 164.0grams
Operating System: Proprietary
LCD Screen: 1.8-inch vibrant color TFT
Screen Resolution: 176 x 220 pixels
Touch Sensitive: No
Network Bands: Tri-band, 900/1800/1900MHz
SIM Slots: Single SIM Slot + Single Network Standby
Data Connections: WAP, GPRS, SMS, MMS
Bluetooth: Bluetooth V 2.0
Wifi/Wireless LAN/WLAN: No
Speakers: 1 Speaker
Memory Slot Type: MicroSD/TF card up to 8 GB in size
Built-in/Included Memory: 1.8MB Built-in (actual 1.4MB available, no memory card included)
Digital Camera(s): 1.3M Pixels Backside Camera w/ Photoflash; Picture Max Resolution: 1280 x 960, 4X digital zoom
JAVA: No
Playback Formats: MP3/MPEG4/3GP/MP4/JPG/TXT
TV Tuner: No
FM Radio Tuner: Built-in FM Radio Tuner
Voice Recording: Voice Recording Supported
Batteries: 1 x 2000mAh lithium ion rechargeable battery (actual 1800mAh)
AC Charger: 180~240V AC charger included (2-flat-pin plug)
Recharge via USB Port: Yes
Phone Language(s): English / Russian / Italian / Traditional Chinese
User's Guide: Chinese user's guide included
Accessories Included: 1 x 2.5mm Earphone Headset
1 x USB Cable
1 x Screwdriver
Manufacturer's Warranty: 12 Months excluding physical damages (see specifications for terms and details)
Specifications Return to top
Item: Land Rover S8 1.8" LCD Tri-band GSM Cell Phone w/ Torch/FM/TF - Dark Green
Dimensions: 4.65 in x 2.13 in x 0.94 in (11.8 cm x 5.4 cm x 2.4 cm)
Weight: 16.97 oz (481 g)

tornado57' Alıntı:
ben istiyorum .

Bekir abi,
Telefonları benim led falan aldığım sitede gördüm,
Daha önce çok alışveriş yaptım, linkini verebilirim, kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsunuz, güvenlik için kartınızı kullanım sonrası internet kullanımına kapatmanızı tavsiye ederim. benim kullandığım aracı kurum kart ile ilgili illegal bir işlem yapılma riski gördüğünden benim kartlarımı aktarıma kapattım, biraz da korku geldi kartları internet kullanımına kapattım. Yakın zamanda bir alışverişim olmadı. İngilizcesi iyi bir arkadaş ile halledebilirsiniz.

http://s.dealextreme.com/search/land+rover

buradan bulabilirsiniz,
selamlar,

tornado57' Alıntı:
Bekir abi,
Telefonları benim led falan aldığım sitede gördüm,
Daha önce çok alışveriş yaptım, linkini verebilirim, kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsunuz, güvenlik için kartınızı kullanım sonrası internet kullanımına kapatmanızı tavsiye ederim. benim kullandığım aracı kurum kart ile ilgili illegal bir işlem yapılma riski gördüğünden benim kartlarımı aktarıma kapattım, biraz da korku geldi kartları internet kullanımına kapattım. Yakın zamanda bir alışverişim olmadı. İngilizcesi iyi bir arkadaş ile halledebilirsiniz.

http://s.dealextreme.com/search/land+rover

buradan bulabilirsiniz,
selamlar,
bu telkefonlarda türkce yazılımı varmıdır.

3 Dolar olduktan sonra isterse Çince olsun ;D

@tornado57,

ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten 3 dolar mı ?

Edit: Pardon anahtarlık 3$, telefon 70$'mış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR