Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arif09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,527

arif09

Kamp I
toyota 85-87 model hılux kullanan ..veya bılgıs olan ..ben bu araçlardan almak ıstıyorum..fakat bunlar 2,4 -2,5 vede 2,8 ama genelde 2,5 ..benım merak ettıgım ..bu araçlar arazıde ıyı perfonmans verebılıyomu. ..yakıt durumu nasıll..ayrıca parça fıyatları ..şaç akssamı bulunabılıyomu ...ben kısa bır araçtırma yaptım ..bıraz sorunlu araçlar..ben cj 6 veya cj 8( bu araçların motor gucu 4200 ) bırde toyata 87 hılux araç secımıde kararsız kaldım .. sızce hangısı daha avantajlı lıdr..hangısını almamı tavsıye edersenız..

Etiketler

Ynt: Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?

ikisinin kulvarı bence farklı
hilux alıpta üzülen duymadım ama Cj alıpta ağlayan çok. CJ ye bir sevgiili gibi bağlanan fanatiği olan her türlü işi halledebilen de çok
bence hangisi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak önce bu sorunun cevabını bulmalısınız

hıluxle cj 6 yada cj8 bir birinden çok farklı araçlar cj6 cj8 le toyota fj40 ları kıyaslasınız daha doğru hilux uzun şase kamp uzun soluklu doğa gezileri için 2,4 2,8 dizel motora sahipler 2,8 tercih edilir sağlam araçtırlar parça sıkıntısı yoktur iki araçtata konfor yoktur .Ama bence ilk önce nasıl bir araç aradığınıza karar offrod ağırlıklımı yoksa uzun soluklu dağbayır kampmı en iyisi imkanınız var ise ikisinede binim seyahat edin ama hangisi olursa olsun temiz düzgün toplanmış bir araç alın bence sonra sanayide günleriniz saatleriniz geçer tabi tamirci yada bu işin içinde olan biri değilseniz.

öncelıkle cok teskkur ederım ..gezenbilir dostlarına..ben bu aracı dag bayır camur da kullanacagımm..yerı geldgınde kasasına yuk atıp .rampa cıkacagım...ıstıyorumkı bu agır doga sartlarına dayanabılsın..rampada bayılmasın...hulux un bır kaç parçası cok pahalı vede bulunmuyormuş..bıde cj ler 4200 motor ,hulux 2500 ..fakat kullanan arkadaşlar cok memnun...bıraz daha araştırma yapmak gerekıyo sanırım..

hiç kafan karısmadan HILUX diyeyim ben burda muhabbet uzar sonrada araba almaktan vazgecersin ;D
hılux al nereye gidersen git hiç bi zaman yolda bırakmaz sanayi nedir bilmezsin sadece yag degiştirmeye gidersin benden bu kadar kara senin ;)
saygılarımla

simurg2' Alıntı:
hıluxle cj 6 yada cj8 bir birinden çok farklı araçlar cj6 cj8 le toyota fj40 ları kıyaslasınız daha doğru hilux uzun şase kamp uzun soluklu doğa gezileri için 2,4 2,8 dizel motora sahipler 2,8 tercih edilir sağlam araçtırlar parça sıkıntısı yoktur iki araçtata konfor yoktur .Ama bence ilk önce nasıl bir araç aradığınıza karar offrod ağırlıklımı yoksa uzun soluklu dağbayır kampmı en iyisi imkanınız var ise ikisinede binim seyahat edin ama hangisi olursa olsun temiz düzgün toplanmış bir araç alın bence sonra sanayide günleriniz saatleriniz geçer tabi tamirci yada bu işin içinde olan biri değilseniz.
+1

kesinlikle aslan abiye katılıyorum hilüx anadolu insanının işini görür ofroad dersen biraz ekipman ve 2.8 le güzel işler çıkarır benim hilüxüm yok ama alacağım tek araç diyebilirim 2 senedir araştırıyorum işim gereği sadece fantazi olmuştu fakat şimdilerde ihtiyaç haline geldi parça sıkıntısı yok vede ucuz yakıt emsallerinin arasında en az yakanı 100/10 şehir içi 100/8 şehir dışı arazi tamamen değişken bir konu öyle kolay kolay kırılacak bir araç da değil seni üzmez yormaz seni sevdiklerine kavuşturacağına emin olabilirsin yağına suyuna bak yola devam hararet sorunu yoktur haaaa belki hanımlar binerken biraz homurdana bilir birazda konforu yoktur gerisi hava civa ;D

sugur42' Alıntı:
kesinlikle aslan abiye katılıyorum hilüx anadolu insanının işini görür ofroad dersen biraz ekipman ve 2.8 le güzel işler çıkarır benim hilüxüm yok ama alacağım tek araç diyebilirim 2 senedir araştırıyorum işim gereği sadece fantazi olmuştu fakat şimdilerde ihtiyaç haline geldi parça sıkıntısı yok vede ucuz yakıt emsallerinin arasında en az yakanı 100/10 şehir içi 100/8 şehir dışı arazi tamamen değişken bir konu öyle kolay kolay kırılacak bir araç da değil seni üzmez yormaz seni sevdiklerine kavuşturacağına emin olabilirsin yağına suyuna bak yola devam hararet sorunu yoktur haaaa belki hanımlar binerken biraz homurdana bilir birazda konforu yoktur gerisi hava civa ;D

+1

uzun zamandır araştırıyorumm..hilux gerçekten güzel araç..fakat..şunu demeden geçemeyecegim..benım gitmiş oldgum yerler gerçekten çok daglık ve rampa..artı yük de atıyorum...tek derdım buralardan çıkarmı ..benı yolda bırakmamamsı ..**

Uygun lastkle, (çıkamayanları da çekerek) her yere gidersiniz. :D
En iyisi, bulunduğunuz yerdeki orman idaresinde görevli eski şoförlere bu araçları sorun, onlar biliyor. Selamlar.

geçende sahimden .com da aramış oldgum emekli orman şöförü..abımız baya bir met etti..uygun fıyatı verdi arabasına.. fakat almakta yetişemedim..baskasına satmışş :( eger uygun bulurusam nıyetim bır tane hilux almak ...çıkarım senle her yolaa TOYOTA :smiley:) diyecegim fakat... eger yolda kalırsam jeep camiyasınada rezil olmak varr :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR