Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arif09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,545

Etiketler
Ynt: Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?

HERKES YORUMLARINDA HAKLI.BEN BİR CJ8 KULLANICISIYIM.EN YAKIN ARKADAŞLARIMDAN BİRİNDE DE HILUX VAR. SİZİN ARAÇTAN NE İSTEDİĞİNİZE BAĞLI OLARAK TERCİHİNİZİ YAPMANIZ LAZIM. BEN SİZE İKİSİNİN DE AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARINI SRILAYABİLİRİM
ÖNEMLİ BİRKAÇ NOKTA VAR. YAKIT , PERFORMANS , SAĞLAMLIK , YEDEK PARÇA ,
YAKIT OLARAK HILUX DAHA AVANTAJLIDIR.
PERFORMANS OLARAK HER 2 ARAÇTA FARKLI NOKTALARDA İYİDİR. CJ İLE DAHA ZORLU YERLERE GİRİP ÇIKABİLİRSİNİZ.HILUXS İLE DERE SU DİNLEMEZ GEÇERSİNİZ. CJ LER BENZİNLİ OLDUĞUNDAN DİSTRİBÜTÖRÜ ISLANDIĞINDA SIKINIT OLABİLİYOR.
SAĞLAMLIK OLARAK HER İKİSİ DE SAĞLAMDIR. YEDEK PARÇALARI DA MEVCUTTUR.

FAKAT DİĞER ARKADAŞLARIN DEĞİNMEDİĞİ BİR NOKTA VAR. HILUX LER GENELİ DÜZ DİZELDİR. BU SEBEPLE BIRAKIN YÜKÜ YÜKSÜZ BİLE RAMPADA BAYILIR. ARKADAŞIMDAKİ HILUX 2,4 TURBODİZEL. FARKI ÇOK RAHAT GÖREBİLİYORUZ. KENDİSİ TOPLADI VE BENCE ŞUAN GÖREBİLECEĞİNİZ EN DEĞERLİ HİLUXTÜR .

NİTEKİM İHTİYAÇLARINIZ VE BEKLENTİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA TERCİH SİZİN.

hilux sahibi olarak sadece sunu söyleyebilirim eger hilux alırsanız 5 vites olmasına dıkkat edin 4 vites olanları cok agır kalıyor yani yolda yurumuyor bas bas bagırıyor. 5 vites sonradan eklenebiliyor ben yaptırdım ama 1000 tl ye patladı bence hilux cunku hem arazi hem yuk tasımada faydalanabilirsiniz

şu araçlara bir göz atarmısınz.. 1: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-toyota-hilux-4x4-1987-model-2-4-33167457/det

Ben bu araçlar arasında kararsız kaldım ..kimisi sansızmanı cok narın zorlamya gelmez, rampada cekmez , yakıtı cokdur , vb gıbı etkenler ilerı surdu ..hilux hakkında bilgisi olan sizlerden yardım beklıyorum..hangi modeli tutulur ..alırken nelere dikkat etmeliyim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-platin-oto-dan-4x4-eskimeyen-efsane-68385248/detay
baktıgım ..yenı motor yapılmiş ..bakımdan yenı geçmiş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1987-model-temiz-kullanilmis-arac-arazisi-calisir-durumda-68687100/detay

buda 3 araç baktıgım ..

hilux sahibi olarak tavsiyem marastaki arac
aracın 5 vites olmasına dıkkat et 4 vites olanlar cok agır devir
aydındaki arac resmi kurum arabasına benziyor dösemeler iyi görünüyo ama fazla uzun ömürlü olmaz panzot cabuk deforme oluyo ayrıca ön tampon cok kötü kasada pek düzgün görünmüyo ayrıca kasa barı cok yuksek ve bicimsiz
hılux alırsan mutlaka icine izalasyon yaptır icine fazla ses alıyo

teskkurler..ilginiz için ..yardımlarınız için..azıcık modifiye ile güzel bır araç çıkarılır.. alacagım araba rtık toyota hilux 87 2,4 ..aramaya devamm ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR