Hangisini Tercih Ederdiniz Neden?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,708

MUSTANG

Kamp II
Yer
ADANA
Merhaba
Eski bir pajero kullanıcısıyım yaklasık 3 yıl once satmıstım aracımı ama sımdı yenıden alevlendı ıcımdekı sevgi:smiley:
asagıdakı lınklerde adana'da olan satılık araclar var kredı cekebılırsem almayı dusunuyorum ve burada sızın yardımınız gerekıyor sıteyı cok ınceledım ama bır turlu karar veremedım ve tekrar sizlere sorma geregi duydum.

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...

http://www.sahibinden.com/acil_satiliki_masrafsiz_sirali_lpg_li-57WQQaXQQ14427777WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/mukemmel_otesi!!!!!!-79WQQaXQQ17226181WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1987_model_land_rower-55WQQaXQQ14751720WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: Hangisini Tercih Ederdiniz Neden?

Urfanın girişinde özel hareketten çıkma 17 tane defender 2,5 benzinli araç var. 87 model. biraz masrafı var ama biz aldık temiz çıktı. 5500 e veriyorlardı.

Eski model bir Disco I, Defender ve Series....

3. seçeneği eleyin (eğer "konsept olarak klasik bir araç sahibi olmak istiyorum" demiyorsanız) çünkü Defender aynı katagoride daha uygun bir tercih.

Böyle olunca soru "Disco mu Defender mi" haline geliyor ki bu konu çok seferler tartışıldı hatta böyle bir başlık da mevcut.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12966.0

1-2 gun ıcınde defender ıcın konusmaya gıdecegım anlasabılırsek almaya nıyetım var.

ozaman kadar bılgı edınmeyede devam edecegım arastırdıkca kafam karısıyor artık yeter.
Klasık bır arazı tasıtı sahıbı olmak ıstemıyorum tabıkı :smiley: birtane var öz oglum o yeter bana:smiley:)
bılgıler ıcın tesekkurler.

Eğer tek aracınız olmayacaksa, off-road amaçlı kullanacaksanız ve konfor aramıyorsanız Defender.
Ama ben off-road'u çok ağır yapmam, kampa gezmeye giderken normal yolda konforum da olsun, bel ağrısı, baş ağrısı istemem derseniz Disco.
Tabii Defender'ı standart hali ile araziye sokarken, Disco için fazladan (Şnorkel, vinç, kilit, MTR lastik haricinde) bir kaç işlem daha yapmanız gerekebilir.

Gezenbilir'in ilan panosunda uygun fiyata donanımlı Defender'lar vardı... baktınız mı?

link verirseniz sevinirim baktım fakat gozden kacırmıs olabılırm.

Aşağıdaki araç aksesuar olarak tam ve fiyat olarak da boş araçlara yakın. bir inceleyin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32838.0

Amaç off-road ise uygun bir araç.

Standart halde bir Defender'a Snorkel, Diff lock, vinç, lift kit, yeni MTR lastik, telsiz için 4 bin'e yakın harcarsınız. Çıkma bulsanız bile bu rakam 2,500 altına inmez.

Tesekkurler yardım ıcın bır konusacagım butceye uygun gelırse alabılırım ama toplamakta zevklı bır ıs yorucu olsada 1968 model mustangım var suan onu topluyorum ıkısı agır gelebıcegınden bunu toplanmıs olarakta almak mantıklı aslında ama butce uygun olursa.

MUSTANG' Alıntı:
Tesekkurler yardım ıcın bır konusacagım butceye uygun gelırse alabılırım ama toplamakta zevklı bır ıs yorucu olsada 1968 model mustangım var suan onu topluyorum ıkısı agır gelebıcegınden bunu toplanmıs olarakta almak mantıklı aslında ama butce uygun olursa.

Defender Mustang'e benzemez. Topla topla bitmez. Ne kadar toplanmış alırsanız alın size de toplayacak birşeyler kalmıştır mutlaka ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Defender Mustang'e benzemez. Topla topla bitmez. Ne kadar toplanmış alırsanız alın size de toplayacak birşeyler kalmıştır mutlaka ;D
Lakabım eskici oldu zaten evlatlıktanda reddecekler yakında bizimkiler:smiley:)

MUSTANG' Alıntı:
Lakabım eskici oldu zaten evlatlıktanda reddecekler yakında bizimkiler:smiley:)

Eğer kararınız Defender'dan yana olursa bundan emin olabilirsiniz. Ama endişe etmeyin, Defender'in arkası yeterince büyük :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Eğer kararınız Defender'dan yana olursa bundan emin olabilirsiniz. Ama endişe etmeyin, Defender'in arkası yeterince büyük :smiley:

Yalnız yasadıgım ıcın o problemım yok korkmadan alıyorum eskılerı ;D

Yardımlarınız için tesekkurler umarım butçe ayarlarını tutturup aranıza katılırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler