Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,575

tugsan75

Zirve
Yer
İSTANBUL
Selam Arkidişler,geçen gün Maslak oto sanayi sitesinde jant yapan bir ustayla sohbet ederken,harika bir BJ 40 geldi.BJ40 diye biliyorum yanlışsam düzeltin,çünkü motoru 3,0 LT dizeldi ve bu motor tipi böylede biliniyor diye biliyorum.Görüntüleri sizle paylaşmak istedim.Saolasın kendiside mail attı.Maşallah güle güle kullansın.

1.jpg

2.jpg

Etiketler
Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Aracı aldıkdan sonra görüldüğü gibi baştan aşağı soymuş ve motr,kupa şase herbirini ayırmış.

3.jpg

4.jpg

Daha artık söyleyecek bir şey bulamıyorum,inanın Toyota diye söylemiyorum,bu tarz kaliteli ve güzel işcilikle toplanan bütün araçlar beni aşırı mutlu ediyor.Ama Toyota oluşu extra extra keyif veriyor.Umarım beğenmişsinizdir.

17.jpg

Sahibinede, ustasınada, aracada maşallah, ancak bu kadar güzel olabilir.Kazasız belasız güzel günlerde kullanılsın inşallah, sanada tşk.ler tuğsan bu güzellikten bizleri mahrum bırakmadığın için..

Süper iş çıkartılmış, çok imreniyorum bu şekilde araç hazırlayanlara...

Fotoğraflarda çok belli olmuyor,her ayrıntı inanılmaz bir şekilde atlanmadan yapılmış,inşallah yakından görürsünüz.Tekrar MAŞALLAH.

Sahibinin adını unuttum ama forum üyesi deyil diye biliyorum olsa söylerdi,Ergun bey veya Heytem bey tanıyor kendilerini.

Tugsan süper bir yapım hikayesi ve nefis bir işçilk, paylaşdıgın için teşekkürler. Gidip sevesim geldi nefis bir araç olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR