Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,917

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ayça'nın çektiği fotoğraflar çok güzel.. Sanırım makineside bihayli kaliteli =)) Ama ben ve kameraman arkadaşımın tam olarak net bir fotoğrafına rastlayamadım. Hep bir yerlerim yarım yada çok uzak çıkmış. Bir sonraki etkinlikte öncelikli ricam bu olucak =))

Bir sonraki etkinlik için sabırsızlanıyorum.. =))

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Güzel gezi, güzel resimler
Paylaşım için teşekkürler...

ayça eline saglık gene döktürmüşün.

Teşekkürler Atilla abi..Başka bir buluşmada inşallah daha çok foto olucak

ve Yaşar Hoca 10 kaplan gücüyle land roveri çekerken

Fotoğraflar çok net.makinanız Canon mu?

parkura baktıkça içim gidiyor, bende olsaydım arabam şurda takılır burda takılmaz falan kafamdan geçiyor resimlere baktıkça .. MT lastiklerin tam performansla deneneceği bir parkur.

georoad' Alıntı:
ve Yaşar Hoca 10 kaplan gücüyle land roveri çekerken
Hocam bu ne : : :
Strap'ı mı sündürüyorsun? ;D

nill' Alıntı:
Fotoğraflar çok net.makinanız Canon mu?
Nil hanım sizin tercihiniz nikon mu? yoksa canon dan yanamı ? olurdu.