Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,702
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Arkadaşlar,

Herşey süper görünüyor.
Emeği geçenlere bize bu görselleri sunanlara teşekkür ediyorum.

Ama kıskandım,kıskandım....

Menderes hocam birdahakini 4x4 gözle bekliyorum.

Selamlar

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ayça hanıma teşekkür etmek bir borç oldu. Benim araca ait çekimlerini, şimdiye kadarki en iyi çekim olarak arşivime aldım.

Erkin bey hani LR kardeşliği, beni yalnız bıraktınız. Bu geziyi organize etmek benim için bir zevkti. Geleceğiniz kesin olursa (hazır yağmurda yağmışken) daha güzelini ayarlarım. Ama şimdi planımda "ISLAK ADAM" var. müsait zamanı kolluyorum. Parkuru netleştirmeye çalışıyorum. Hem araçlar hemde bizler yüzeceğiz emin olun. ;D

menderessereflisan' Alıntı:
Erkin bey hani LR kardeşliği, beni yalnız bıraktınız. Bu geziyi organize etmek benim için bir zevkti. Geleceğiniz kesin olursa (hazır yağmurda yağmışken) daha güzelini ayarlarım. Ama şimdi planımda "ISLAK ADAM" var. müsait zamanı kolluyorum. Parkuru netleştirmeye çalışıyorum. Hem araçlar hemde bizler yüzeceğiz emin olun. ;D
Menderes hoca kardeşliği bırak yoldaşlığa bak yoldaşın seni derede yüzüstü bıraktımı?orda land rover kardeşin olsa sana ne yapabilirdi insana yoldaşda lazım ummadık yerde gerek olur.

menderessereflisan' Alıntı:
Ayça hanıma teşekkür etmek bir borç oldu. Benim araca ait çekimlerini, şimdiye kadarki en iyi çekim olarak arşivime aldım.
Hülya yengem olsa hiç fotoğraf sıkıntısı çekmezdik yokluğu belli oldu hocam

Menderes hocam,

Bu seferlik affımı rica ediyorum.
Hararetle yeni rotayı bekliyorum.

güzel kareler elinize emeğinize sağlık tekerinizden camur eksik olmasın.arkadaşlar

Sedat abi,

Ne söylesen doğru, resimler zaten herşeyi anlatıyor.

nill' Alıntı:
Selam antıocha benim makinam fuji, genelde iyi ama,gece çekimlerinde yetersiz kalıyor.Yeni bir makina alacağım.Canon un renkleri çok canlı Nikon un netlemesi daha güzel.Ama galiba nikon d90 alacağım gibi.Sonuçta renkler kullandığın lens le alakalı.Farklı bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Selam nill hanım;
Ben Canonda Power shot A90 ( Yarı Pro)
Canon IS 100S
ve en son Canon EOS 450D kullandım. Canonda renk canlılığı ve gece çekimleri süper. Kendi çekimlerim var. Bir kısmını Facebook Bir kısmınıda İnternet sitemde yayınladım.
Fotoğrafçı olan bir arkadaşımla 2 makina arasında karşılaştırma yaptık, sonuç olarak nikonda seri çekim çok hızlı. canondan 2 kat hızlı, flaş yenileme hızı aynı şekilde hızlı. Canonda flaşın tekrar toparlamasını 2-3 saniye beklemek gerekiyor.
Ama benim tercihim Canondan yanadır. Kolay gelsin.

Merhaba Hamit bey.bilgiler için sağolasın.2 makinada güzel.Hafta içi birinde karar kılacam. Ama fuji yide kullanacam.Onun makrosu süper.Bizim Hafsad ın fotoğraf çekim gezisi kesinleşsin haber verecem sizede.Bol kareli günler diliyorum.

HATOFF KURUCU ÜYELERİ DİKKATİNE;

Nufus Cüzdanı ve ikametgah belgesi en kısa zamanda tarafıma iletilir ise,
derneğimizin kuruluşu hemen sona erer,,

kubkup' Alıntı:
:smiley: yanlış anlaşılma olmuş hamdi abi :smiley: babam ilk geçişi diyomuş evet orda doğru söledi yani :smiley: ondan başka kimse geçemedi :smiley: ama senin geçişte harikaydı
Kupkup yine yanlış oldu o dereye 3 araç girdi başta baban,Menderes hoca ve Erdinç,iki araç geri çıktı baban mecbur ileri gitti geri çıkması çok zordu doğru olanı yaptı vinçle oradan çıktı mesela ben ve Hamdi bey denemedik şahsen ben girsem o dereden vinçsiz bile geçebilirdim

bu gezimizde teşekkür etmemiz gereken çalışkan gayretli üç kişi var isimleri hiç zikredilmedi,ayağında beyaz çizme ile sayın Yaşar Ergün hocamız,sarı çizmesi ile sayın M.Atilla Küpeli bey ve küçük off roadcu Mustafa Küpeli çok çalıştılar kendilerine ben teşekkür ediyorum.

küçük ağa' Alıntı:
bu gezimizde teşekkür etmemiz gereken çalışkan gayretli üç kişi var isimleri hiç zikredilmedi,ayağında beyaz çizme ile sayın Yaşar Ergün hocamız,sarı çizmesi ile sayın M.Atilla Küpeli bey ve küçük off roadcu Mustafa Küpeli çok çalıştılar kendilerine ben teşekkür ediyorum.
Ayrıca araba çekimlerinde çok emeği geçen, Sedat beyede teşekkürler.

Yaşar ve Mustafa (Küpeli) hocamızın üstün gayretleri sayesinde mükemmeldi gezimiz...
Tecrübeleri ve pratik davranışları sayesinde hiç kimsenin zorluk yaşadığını zannetmiyorum...
İkisinin ellerine sağlık...

Özellikle sempatik küçük off roadcu Mustafa Küpeli çok çalıştı. Çekirdekten bir offroad cı yetişiyor.Ellerine sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.