KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Erkin bey hani LR kardeşliği, beni yalnız bıraktınız. Bu geziyi organize etmek benim için bir zevkti. Geleceğiniz kesin olursa (hazır yağmurda yağmışken) daha güzelini ayarlarım. Ama şimdi planımda "ISLAK ADAM" var. müsait zamanı kolluyorum. Parkuru netleştirmeye çalışıyorum. Hem araçlar hemde bizler yüzeceğiz emin olun. ;D
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
menderessereflisan' Alıntı:
Erkin bey hani LR kardeşliği, beni yalnız bıraktınız. Bu geziyi organize etmek benim için bir zevkti. Geleceğiniz kesin olursa (hazır yağmurda yağmışken) daha güzelini ayarlarım. Ama şimdi planımda "ISLAK ADAM" var. müsait zamanı kolluyorum. Parkuru netleştirmeye çalışıyorum. Hem araçlar hemde bizler yüzeceğiz emin olun. ;D
Menderes hoca kardeşliği bırak yoldaşlığa bak yoldaşın seni derede yüzüstü bıraktımı?orda land rover kardeşin olsa sana ne yapabilirdi insana yoldaşda lazım ummadık yerde gerek olur.
nill' Alıntı:
Selam antıocha benim makinam fuji, genelde iyi ama,gece çekimlerinde yetersiz kalıyor.Yeni bir makina alacağım.Canon un renkleri çok canlı Nikon un netlemesi daha güzel.Ama galiba nikon d90 alacağım gibi.Sonuçta renkler kullandığın lens le alakalı.Farklı bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Selam nill hanım;
Ben Canonda Power shot A90 ( Yarı Pro)
Canon IS 100S
ve en son Canon EOS 450D kullandım. Canonda renk canlılığı ve gece çekimleri süper. Kendi çekimlerim var. Bir kısmını Facebook Bir kısmınıda İnternet sitemde yayınladım.
Fotoğrafçı olan bir arkadaşımla 2 makina arasında karşılaştırma yaptık, sonuç olarak nikonda seri çekim çok hızlı. canondan 2 kat hızlı, flaş yenileme hızı aynı şekilde hızlı. Canonda flaşın tekrar toparlamasını 2-3 saniye beklemek gerekiyor.
Ama benim tercihim Canondan yanadır. Kolay gelsin.
Merhaba Hamit bey.bilgiler için sağolasın.2 makinada güzel.Hafta içi birinde karar kılacam. Ama fuji yide kullanacam.Onun makrosu süper.Bizim Hafsad ın fotoğraf çekim gezisi kesinleşsin haber verecem sizede.Bol kareli günler diliyorum.
Kupkup yine yanlış oldu o dereye 3 araç girdi başta baban,Menderes hoca ve Erdinç,iki araç geri çıktı baban mecbur ileri gitti geri çıkması çok zordu doğru olanı yaptı vinçle oradan çıktı mesela ben ve Hamdi bey denemedik şahsen ben girsem o dereden vinçsiz bile geçebilirdim
bu gezimizde teşekkür etmemiz gereken çalışkan gayretli üç kişi var isimleri hiç zikredilmedi,ayağında beyaz çizme ile sayın Yaşar Ergün hocamız,sarı çizmesi ile sayın M.Atilla Küpeli bey ve küçük off roadcu Mustafa Küpeli çok çalıştılar kendilerine ben teşekkür ediyorum.
küçük ağa' Alıntı:
bu gezimizde teşekkür etmemiz gereken çalışkan gayretli üç kişi var isimleri hiç zikredilmedi,ayağında beyaz çizme ile sayın Yaşar Ergün hocamız,sarı çizmesi ile sayın M.Atilla Küpeli bey ve küçük off roadcu Mustafa Küpeli çok çalıştılar kendilerine ben teşekkür ediyorum.
Yaşar ve Mustafa (Küpeli) hocamızın üstün gayretleri sayesinde mükemmeldi gezimiz...
Tecrübeleri ve pratik davranışları sayesinde hiç kimsenin zorluk yaşadığını zannetmiyorum...
İkisinin ellerine sağlık...