Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,341

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

[attachment=1]

Bu banner ra 4 runner çok yakışmış, ;D

alper_2222.jpg

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Güzel gezi olmuş,foroğraflar muhteşem, katılımcı arkadaşlara paylaşım için teşekkürler

bu arada bizim( adanoff ıskenderun madenli gezisi ) konu başlıklı gezimize suıkast duzenlenmiştır sabahtan beri çökmuş durumdadır defalarca yazmama ragmen duzelmemiştır gezenbilir yonetıcılerıne duyurulur. burdada bir yanlışlık var konuyu sedat abim açmıştı gece vaktı ben açmış gözukuyorum. yaşar hocam bişeyler yapabilirmisin yada burayı hatoff +misafir olarak adanoff diyede yazarsanız bilmem sizce uygunmudur tşklr tekrar herkese ;)

iyi akşamlar Atilla bey benim resimleri yüklediğim yerde sorun yok konuyu senin başlattığın işi sorun değil Murat bey izmirden gereğini yapmış sadece senin resimlerin 2 inci sayfasına giriş yapılamıyor sen resimlerini benim resim yüklediğim yere yapacaksın galiba emin de değilim öyledir diye tahmin ediyorum forum kurallarına bakmak lazım konu aynı olduğu için biri engellenmiştir.Konu başlığı aynı konuyu başlatan isim aynı olunca biri engelleniyordur konunun dağılmaması açısından önlem alınmış

tamamdır sedat abicim onemli degil ,konu başlıgını oglum açmıştı. junıor ofroadçı. ben sadece orayada burayada resim yukluyordum.buraya yonlensinler.saygılar herkese

Gezi çok güzeldi Hatay ekibine bu etkinliği düzenlediği için tek tek teşekkür ederim

Arkadaşlar facebook'ta bulunan ''Alper Heryerde'' adlı gruba gezinin fragmanı yüklenmiştir. ( http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150116226152080&saved )
Program perşembe akşamı 20.30'da HRt Akdeniz Tv'de...
Facebook'u olmayanlar için linkte de fragman mevcut fakat düşük çözünürlükte... http://www.dailymotion.com/video/xhfchs_alper-off-logolu

gozukara' Alıntı:
Gezi çok güzeldi Hatay ekibine bu etkinliği düzenlediği için tek tek teşekkür ederim
asıl biz sizlere teşekkür ederiz Gökhan bey bizleri şereflendirdiğiniz için çok sık olmayabilir arada sırada bu temasların devamını sağlamak lazım

Alper fragmanı izledim eline sağlık gayet güzel olmuş alem bize ne der izleyince bunlar YOLDAN çıkmışmı der yoksa başka birşeymi bilemem?

Alper kirlenmek güzeldir diyor reklam,senin çektiğin görüntü gerçek oğlum reklam değil,Erdince ne diyecekler ona soralım ilk görüşmede merak ettim

m atilla kupeli' Alıntı:
herkese hayırlı akşamlar sag salım evlerimize vardık .bugun gerçekleştırdıginiz gezı için herkese tum emegi geçenlere teşekurler ederiz bizim içinde guzel degişik kısada olsa adrenalını bazı yerde yuksek parkurun tadı damagımızda kaldı sizleride tanımaktan çok mutlu olduk .bu arada gunun bombasıda dereye on kılıtlerin birini boşta unutup gıren bendim .neyse sonra duzettikde sonunda orayıda tek geçen ben oldum.tekrar tekrar sedat beye. yaşar hocama .menderes hocama. erdinç hocama.........herkese misafirperverliginizden dolayı teşekkurler ederiz . bir dahaki gezilerde goruşmek uzere hoşçakalın

aaaa babacım hamdi abi duymasın 'tek geçen ben oldum' lafını :smiley: hakkını yeme şimdi hamdi abi de süperdi..

Hatay ekibi için teşekkürler. Parkur güzeldi. Güzel gezi oldu ,foroğraflar muhteşem, katılımcı arkadaşlara paylaşım için teşekkürler.

kubkup' Alıntı:
aaaa babacım hamdi abi duymasın 'tek geçen ben oldum' lafını :smiley: hakkını yeme şimdi hamdi abi de süperdi..
Atillanın söylemek istediği ilk dere idi oraya üç araç girdiler ikisi geri çıktı Atillada vinçle geçti orayı diğer geçişi ise Atilla ve Erdinç vinçle geçtiler Hamdi,Mahmut usta,toyota runner ve ben pajero beyaz normal geçtik diğer araçlar otoyolda gibi gayet rahat geçtiler öyle değilmi?

Yaaa Bu Jimny'nin Sahibi Abimin Adı Gezenbilir'deki Adı Falan Nedir ? Lastikler Cuk Diye Oturmuş Gözüm Kaldı :smiley: Tam Benim İstediğim Gibi Olmuş Yükseltme Vs Var Mı Acaba Lastik Ölçüsü Nedir Öğrenmem Lazım ??? :-[ ACİİİİİİLLLLLLLL....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.