m atilla kupeli
Zirve
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
m atilla kupeli' Alıntı:

m atilla kupeli' Alıntı:
kim düşürmüş acaba?m atilla kupeli' Alıntı:dikkat bir araç parçası bulunmuştur
![]()
![]()
![]()
asıl biz sizlere teşekkür ederiz Gökhan bey bizleri şereflendirdiğiniz için çok sık olmayabilir arada sırada bu temasların devamını sağlamak lazımgozukara' Alıntı:Gezi çok güzeldi Hatay ekibine bu etkinliği düzenlediği için tek tek teşekkür ederim
m atilla kupeli' Alıntı:herkese hayırlı akşamlar sag salım evlerimize vardık .bugun gerçekleştırdıginiz gezı için herkese tum emegi geçenlere teşekurler ederiz bizim içinde guzel degişik kısada olsa adrenalını bazı yerde yuksek parkurun tadı damagımızda kaldı sizleride tanımaktan çok mutlu olduk .bu arada gunun bombasıda dereye on kılıtlerin birini boşta unutup gıren bendim .neyse sonra duzettikde sonunda orayıda tek geçen ben oldum.tekrar tekrar sedat beye. yaşar hocama .menderes hocama. erdinç hocama.........herkese misafirperverliginizden dolayı teşekkurler ederiz . bir dahaki gezilerde goruşmek uzere hoşçakalın
Atillanın söylemek istediği ilk dere idi oraya üç araç girdiler ikisi geri çıktı Atillada vinçle geçti orayı diğer geçişi ise Atilla ve Erdinç vinçle geçtiler Hamdi,Mahmut usta,toyota runner ve ben pajero beyaz normal geçtik diğer araçlar otoyolda gibi gayet rahat geçtiler öyle değilmi?kubkup' Alıntı:aaaa babacım hamdi abi duymasın 'tek geçen ben oldum' lafınıhakkını yeme şimdi hamdi abi de süperdi..