Bu başlığınızı görünce ilgimi çekti ,sizden bir hafta önce iskenderundan antakya'ya geçecektim moto karavanımla,yolda arsuz tabelasını görünce ilerki geziler için bir keşif olsun göreyim diye daldım,arsuza vardığımda hayal kırıklığı çünkü Arsuzda deniz yoktu,çeşme başında su ikmali yaparken konuyu açtığım bir esnaf arkadaş da aynı dertten muzdarip resmi kurumların sahilleri parsellediğinden yakınıyordu,neyse sohbet esnasında antakya'ya gitmek için tekrar aynı yolu dönmektense başka bir alternatif varmı diye sordum,bana ışıklı-kaleköy-samandağı rotasını önerdi (her halde off_road cu sandı beni)gidilebilir bir yolmudur dediğimde asfalt ve kısa dedi,vurduk yola kaleköye kadar bir derecede ,sonraki stabilize yolda
benden başka deli yok,hanım tırsmış çıt yok,derelerin içinden benim araca göre bir off-road yapmışlığım var kısacası,sizin rotayı görünce eh bizimki hakikaten asfaltmış dedim kendime
Bu arada kısa yola girerken iki kez düşünme kararı aldım tabiiki
Alttaki fotoğrafı da kara mizah olsun diye çekmiştim,Deniz varmıki,kirletmeyelim diyerek paylaşacaktım,buraya kısmet oldu