menderessereflisan
LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)
...
...
Teşekkürler Erkin Abi, araçlarınızda yer oldukça, ben müsait oldukça katılmaya çalışacağım etkinliklerinizeerkingedik' Alıntı:Menderes hocam,
Sertaç,
Teşekuurler.
Sertaç senden her ekibe bir tane lazim
Selamlar
Rica ederim, görevimiz mesleğimiz buBBY1905' Alıntı:Sertaç özellikle iletişim konusunda sağladığın destek ve imkan süperdi, teşekkürler.....
Merhaba m.ali aynı senin gibi Yusuf Arslan foruma yazmış bende genç adam sevinsin diye gel benim arabada yer var dedim geldi sağolsun iyi de oldu sen PAJERO ile yolculuk yaptın biliyorsun selamlarmaliarslan' Alıntı:kardeşim "ayayyusuf" da gezinize katılmış. ben daha yeni öğrendim. hatta resimleri görünce şaşırdım. güzel gezi olmuş.
Sedat abi ben hala İnegöldeyim ve burada bir arkadaşta senin Pajeronun aynısı var (siyahı). bu arabaların ne kadar sağlam olduğunu artık daha iyi anladım. Umarım 15 tatil zamanı da yine böyle bir gezi olur.
Ne demek Burak Bey Sertaç sayesinde ne güzel fıkra gibi konuşmalara şahit olduk bizim arkadaşların güneş görmemiş sohbetlerini telsizden dinledikBBY1905' Alıntı:Sertaç özellikle iletişim konusunda sağladığın destek ve imkan süperdi, teşekkürler.....
enverdede' Alıntı:Bu başlığınızı görünce ilgimi çekti ,sizden bir hafta önce iskenderundan antakya'ya geçecektim moto karavanımla,yolda arsuz tabelasını görünce ilerki geziler için bir keşif olsun göreyim diye daldım,arsuza vardığımda hayal kırıklığı çünkü Arsuzda deniz yoktu,çeşme başında su ikmali yaparken konuyu açtığım bir esnaf arkadaş da aynı dertten muzdarip resmi kurumların sahilleri parsellediğinden yakınıyordu,neyse sohbet esnasında antakya'ya gitmek için tekrar aynı yolu dönmektense başka bir alternatif varmı diye sordum,bana ışıklı-kaleköy-samandağı rotasını önerdi (her halde off_road cu sandı beni)gidilebilir bir yolmudur dediğimde asfalt ve kısa dedi,vurduk yola kaleköye kadar bir derecede ,sonraki stabilize yolda benden başka deli yok,hanım tırsmış çıt yok,derelerin içinden benim araca göre bir off-road yapmışlığım var kısacası,sizin rotayı görünce eh bizimki hakikaten asfaltmış dedim kendime Bu arada kısa yola girerken iki kez düşünme kararı aldım tabiiki Alttaki fotoğrafı da kara mizah olsun diye çekmiştim,Deniz varmıki,kirletmeyelim diyerek paylaşacaktım,buraya kısmet oldu
Menderes Hocam merak etmeyin, Fotocu arkadaşların ümmüğünü sıkacağım bugün, ya onlara yüklettiririm ya da ben yüklerim ellerindeki fotoğraflarımenderessereflisan' Alıntı:Sedat beye katılıyorum, kaliteli fofoğraf bekliyoruz. Hatta video çekenler vardı. Güzel bir mini film yaparsanız seviniriz.
TA5ASR abiküçük ağa' Alıntı:Ne demek Burak Bey Sertaç sayesinde ne güzel fıkra gibi konuşmalara şahit olduk bizim arkadaşların güneş görmemiş sohbetlerini telsizden dinledik
kayasertac' Alıntı:Arsuz aşığı bir insan olarak bahsettiğiniz bakış açısıyla pek bakmamıştım, düşününce haklısınız, yoldan deniz görünmüyor ve neredeyse tüm plajlar işgal edilmiş bir durumda...
Başka zaman yolunuz düştüğünde haber verirseniz kamp alanı yol tarifi vs yardımlar için hazırız
Enver bey merhaba GEZENBİLİR off road Hatay grubunda telefonlarımız var arayabilirsiniz,Arsuz-Samandağ yoluna tek araçla girmek doğru olmamış biz tavsiye etmeyiz ve gitmeyiz çoğu yerde telefon çekmez insan göremezsin,Arsuz konusunda size katılıyorum yeni yapılan karayolu denizi kapattı,kamu kurum ve kuruluşları içine etti,ikinci konutlarda üzerine tüy dikti şimdi de turizm bölgesi ilan edildi herhalde kalmış bir kaç yer var onuda birilerine peşkeş çekip bitirecekler.Darbeye karşıyım ama 12 eylül ihtilalini yapanlar kıyıları halka açtılar bu gün kıyılar yine elden gidiyor ne kadar zavallıyız ÜZÜLÜYORUM onun için dağlara kaçıyorum selamlarenverdede' Alıntı:Bu durumda benim kusurum Karavanıma Gezenbilir logosunu halen takmamış olmam,yoksa forum dostlarından birine rastlasam her türlü yardımı alacağımdan adım gibi eminim.Teşekkürler.Bu arada İskenderunda konakladığım Emirgan cafenin önünde toyota üzerinde paris-dakar logolu off-road aracı görünce bayağı umutlanmıştım forumdan bir arkadaştır diye,ancak forumdan ben haberdar ettim kendisini,yanlız insanların sıcak yaklaşımını yadsıyamam.Yinede Arsuz belediyesi halk plajı yazan dar bir aralığı göstern tabelayı yadırgamadığımı da inkar edemem.