Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,018
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

paradan bahsetmeniz doğru olmamış bizde paradan bahsetmek yanlış anlaşılabilir zevk için araba kırdığınıza göre yörenizde bayağı fakiride doyuruyorsunuzdur imkanlarınızla okuttuğunuz fakir öğrenci sayısıda fazla olmalı yılda giydirdiğiniz fakirde çoktur fakir evlerini grup olarak donatma işi mutlaka vardır bu gibi etkinliklerinizide GEZENBİLİR sosyal sorumluluk projeleri bölümünde resim video görüntüleriyle bizimlede paylaşırsanız nasıl yardım yapılır öğrenmiş olur seviniriz selamlar

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

küçük ağa' Alıntı:
ya ADAM Atamızı tanımıyorsa okur yazar değilse ne yapacağız bunu da düşünmek lazım selamlar

Tahminim Atam da anlamıyordur bu işten Kampçıdır o Kampçı....

Yahu arkadaşım sana soruyorum kaçtane zirve yaptın hayatında kaç expedisyon yaptın "expedisyonu tanımlayabilir misin?" Sen o aşağıladığın kampçılığı bırak daha ailenle arabalı faaliyet yapabiliyor musun?

Yaa çok özur diliyorum gerçekten, ama bukadarı olmaz Tamam renk katın hırsta yapın ama birazda eğitin kendinizi bilip bilmeden terbiyesizlik yapmayın benim düzineyle Zirvem var bugune kadar kimseyi de Kampçı diye hor gormedim bırak onu reyhanlıdaki hareketlerinizde bile ortamı germemek adına sustuk çekildik kenara ee naapalım yani hiç bişey demeyelim her faaliyetede gelip sizin şovunuza figuranmı olalım 15 Araç. Faaliyete gelipte çok mutevazi hareketler yapıldı çok centilmenlerdi diyen duyduysanız banada gösterin Doğru bir tanedir, bir saniyede durup objektif olun beyler önce tartın biçin sonra konusun, yazın, gaza basın.!

Sayın buyuklerim Sedat bey Mahmut usta Atilla abi Hasan bey konuyu uzattığım için özur diliyorum ancak suanda gördum goruslerimi belirttim daha öncede diğer topiktede belirttim faaliyete gölge dusurmemek adına bundan sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim.
Saygılarımla
Kerim AKKIŞ
(Kendi adından baska sıfata ihtiyaç duymayan kişilik)

yok Atamız kampçı bile değildi KOCATEPEDE yan gelip yatmış resimi var üzerinde sadece kaput başında kalpak var Kerim kardeş

anlatım ve fotolar çok güzel ellerinize sağlık

Kerim kardeşim doğru bildiğini ölç biç tart yaz fazlada özür dileme adam 4 satır yazının harflerini bir araya getirememiş yazıyı zor çözüp cevap yazabildim doğru bildiğin şey için defterinde Özür olmasın

.......(Bu topiğe yazmayacağımı belirttiğim için başka topikten tasınan mesajımı siliyorum.)

Fatih bu işlerin başı Yaşar HOCA ben eski jipciyim off road diye yapılanları ben yıllardır iş icabı yaptım kırıp dökmeden gelişmelerden haberdar olacaksınız sen,erkin,ibrahim bey sizleri bilgilendireceğim havalar açılsın bahçede çay içer konuşuruz

BABAMIZLA GURUR DUYUYORUZ.SENİ ÇOOK SEVİYORUZ BABA (MEHMET ATİLLA )

EDA KÜPELİ' Alıntı:
BABAMIZLA GURUR DUYUYORUZ.SENİ ÇOOK SEVİYORUZ BABA (MEHMET ATİLLA )
kızım baban uydu şimdi seni nasıl duyacak şu olabilir sabah bilgisayarı açınca süpriz olur aferin sana kızım iyi yaptın

iyiki yoktun oğlum resimlerden bakmak daha eğlenceli etrafınızda görmediğin saygısızlıklara şahit olabilirdin

silinmiştir