<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="alpkaptan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
alpkaptan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
bu arada kocum yazan arkadaşa da sızın adana grubundan ve fıtılı atesleyyen arkadasınızada bı seyler sozlersenız daha ıyı olur ,bız kapatmaya calıstıkca sankı bır sey varda altdan alıyoruz gıbı anlasıldı herhalde ,bu arada paradan bahsetden arkadas gezenbılırde yaptımız yardımlarıda paylasın dıyor,bızım peygamberımız bır elın verdını bır el gormıcek dıyor. bız bunu dustur edındık , bundan sonra yazmıcam bız renk verıp organısazyona keyıf verıp teprıkler alırken bazı ınsanların hala ne yapmaya calıstını anlayamıyorum ,dedımız gıbı hep aynı camıanın ınsanlatrıyız, ve her yerde her organısazyonda bırlıkte cok falıyet yapıcaz onun ıcın kalp kırmaya ve uzatmaya gerek yok sevgıler selamlar k.marastan
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ben paradan bahsetmedim senin yazdığın yazıda var kardeşim sen yazmışsın ,benim yazdığım cevap, peygamberimizin sözü doğru mensup olduğumuz dinde israf haram diyor sen yaptığın hayır işlerini resimleri kaptarak da yayınlasan olur araba kırmayı öğrendik hayır hasenatda nasıl yapılır onuda öğretin bize ne kaybedeceksiniz</div>