Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
Arkadaşlar lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım. Biliyorsunuz "Olmuşla" Ölmüşe" çare yok. Hataylı olarak ortaya konan bu kadardır. Beğenenlere ve katkı sağlayan herkese şahsım adına teşekkür ederim. Beğenmeyen ve eleştirenlere ise "elimizden gelen budur" SEHVEN gerçekleşmiş olan kusurlarımız ve eksiklerimiz için hepinizden özür dileriz. Şuandan itibaren yapılması gereken bu yazılanlardan ders alarak bu sporun daha ileriye gitmesine katkı sağlayacak, kardeşlik ve centilmenliğe dayalı, eksikleri en aza indirilmiş yeni organizasyonlar düzenlemektir. Hepimiz farklı tatlara sahip olabiliriz ama hepimiz aynı çorbanın tatlarıyız. Bu nedenle ileride birbirimizin yüzüne bakmaktan utanacağımız cümleleri kurarken lütfen 2 defa düşünerek hareket edelim. Bu faaliyette başı çeken Reyhanlı mülki - idari amirleri ve Hasan ÇOLAKEFE başta olmak üzere, organizasyona katkısı olan tüm yarışçılar, arabasını parçalayanlar, yarışdan diskalifiye olanlar, yarışamayanlar, hakemler, itfaiyeciler, sağlık ekipleri, yarışmacı misafirleri, televizyoncular, fotoğraf sanatçıları, emniyet teşkilatı mensupları, meraklarından pist alanı içine atlayan çocuklar ve izleyici olarak katılan tüm Reyhanlı halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca kendi içinde sorunlar yaşayan HATOFF üyelerinin de, benden daha çok bir "HATAYLI" olarak burada tartışmak ve eleştirmek yerine, ev sahibi olarak konuyu kapatmaları, kendi eksiklerimizi daha sonra düzenleyeceğimiz toplantılarda çözme yoluna gitmemiz gerektiği hususunda kendilerinden ricada bulunuyorum. Ümitediyorum ki, bu yazımdan sonra kimse konuyu gurur meselesi haline getirmez, daha fazla uzatmaz ve unutulmayacak fotoğraf ve videolarını yükler.