Hava Filtresi Göstergesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cem.321 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,233
Ynt: Hava Filtresi Göstergesi

cem.321' Alıntı:
Serviste 'beyaz' normal dediler... Dolmaya başlayınca, usta tam hatırlayamadı, siyah veya yeşil renk alıyormuş....

Açıkçası serviste bu cevabı almayı hiç istemezdim. Keşke bir şikayet yazsaydınız. Sonrasında hava filtresinin alacağı rengi öğrenmiş, ustanın alacağı rengi görmüş olurdunuz. 8)

Etiketler

basrail' Alıntı:
Açıkçası serviste bu cevabı almayı hiç istemezdim. Keşke bir şikayet yazsaydınız. Sonrasında hava filtresinin alacağı rengi öğrenmiş, ustanın alacağı rengi görmüş olurdunuz. 8)
Merhabalar ben de dün itibarıyla 4*4 dusterle aranıza katıldım.
Araç modeli yeni olduğundan ustaları servisleri de pek bir şey bilmiyorlar anlaşılan. Daha önce aynalarla ilgili yaptıkları yorumlar, içeriye rüzgar sesi ile ilgili görüşleri bunu doğruluyor. Yani ayna rüzgar veya hava filtresinin dolmasıyla ilgili yaptıkarı yorumlar doğru yanlış çok önemli değil de aracın daha ciddi bir sorun olsa bu adamlara nasıl güvenecez.?

basrail' Alıntı:
Tamir el kitabında yazıyordur diye düşündüm. Aracı götürmemiştim. Yukarıdaki fotoyu göstermiştim ustaya. Servisin kapanma saatiydi. O usta Dacia eğitimini henüz görmemiş olabilirdi....vs..vs diye gidiyor..

Cevabınız için teşekkürler Cem bey. Temennimiz umarız eğitimlerini bir an önce alırlar da ustalarımız sorularımıza-sorunlarımıza doğru cevaplar verirler. Bir de şöyle bir durum var ki araçlarımız çıkalı iki yıl oldu. Bence eğitim sürecinin bitmiş olması gerek. Sanırım biraz yavaşlar bu konuda. En azından -tecrübeleri zayıf olsa bile- teorik bilginin tamam olması gerekir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, Duster ustaları bilmiyor gibi sözler söylenmiş. Ancak Duster motorları Renault Megane motorları. Bu hava filtresi işini tüm renault ustaları bilir. Ya servis ya da herhangi bir renault ustasına sorsanız doğrudüzgün yanıtlar alınır. Bir usta dönüşüm rengini bilemedi diye duster ustaları bilmiyor demek yanlış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler