Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
arkadaşlarım, dostlarım, abilerim, kardeşlerim...
TOMA
SATILMIŞTIR!!!
Bir organizasyon şirketi satın aldı aracı ve bundan sonra TOMA hayatına Reklam Yıldızı olarak devam edecek.
Bu süreçte emeği geçen herkese gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
Olası soruları da arada yanıtlamak istiyorum...
- Neden sattınız aracınızı çok memnundunuz?
Evet çok memnundum ve maalesef şu anda fiyat/eder kapsamında uygun araç olmamasına rağmen sattık. Çünkü benzinli her ne kadar düz dizel'e göre bir üst motor seçeneği olsa da bizlerin ihtiyaçlarını karşılayamıyordu artık. Özellikle su geçişlerinde... Zaten detayları yukarıda yazmıştım.
- Eeee ne alacaksınız şimdi?
Bu nasıl bir soru elbette DEFENDER alacağız
- Hangi MOTOR?
Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa Yumurta mı Tavuktan? Kesin olan tek şey DİZEL olacağı şu an.
- Kaça sattınız?
Alan hayrını görsün. Ticarette bazı şeyler gizli kalmalı bence.
Malum ilandaki tüm araçları biliyorum inceledim görüştüm bazıları ile pazarlık bile yaptık ancak sonradan söylenilenlerin araçta olmadığını fark ettik ve pazarlığa devam bile etmedim. Sanıyorum herkesi kendim gibi görüyorum ve inanıyorum. Adam daha aracında ne var, evrakları ne alemde haberi yok!!! ama 30 küsür bin fiyat çekmeyi becerebiliyor her nasılsa.
Şimdi 2 seçenek var...
1 - Hazır yapılı ve aksesuar anlamında FULL yüklü bir araç ama DÜZ DİZEL sonra üstüne motor atmak.
2 - 300TDI ama aksesuar FAKİR i ki sonra ben yavaştan yapmaya devam edeceğim.
her ikisi de ortalama benim maliyet hesabımla 28.000 / 32.000 arasına denk geliyor. Fakat bu fiyatlara hepsi birden aynı araçta bakınca fiyat 45lere geliyor.
Kısacası bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete...
Herekese iyi akşamlar....