aslanahmet
Zirve
Hayallerimizdeki karavanı buraya yazalım. Bu hayal illaki Hymer ya da benzeri karavan olması gerekmiyor. T3, T4, minibüslerden, kangoo, H100, L300 panelvanlardan yapılma camperimsi de olabilir. Bu gün Cem bey'in (Orsaalabanda) bir topiğin de yazdığı mesaja gayri ihtiyari bir cevap yazdım. Cevap mesajı, karavan hayali ile ilgili idi. Ama konun dağılacağını düşünüp yeni bir topik açmaya kara verdim. Cevaplar, büyük, küçük bütün hayallerimizi, planlarımızı burada yazabiliriz.
[attachment=1]
orsaalabanda' Alıntı:Cavit abi,
Camper yapımı için ducatoyu seçtim. Model 2004, m3 12 ama ducato beni seçmedi henüz ;D ;D ;D
Sağolsun bu konularda çok destek veriyor ama eşim binek aracımızdan vazgeçemiyor. Elimdekini satmadan ekstra 40.000 gibi bir rakam da ezici bir duygusal dalgalanma yaratacak.Şimdilik bizm için de en büyük kangoooooooo ;D
aslanahmet' Alıntı:Cem bey esasında senin de benim de yapacağımız en güzel çözüm; satacağız binek araçlarımızı, alacağız bir. tane VW Transporter Cityvan. Sahibinden .com da 15.000 TL den başlayan fiyatlarla güzel araçlar var. Bu aracı binek araç olarak kullanacağız. Tatile giderken de sökecez arka koltuğu atacaz içine büyükçe bir şişme yatak keyfine bakacağız. İstenirse resimdeki westfalia gibi ocak -lavabo - dolaptan oluşan taşınabilir bir set de yapılabilir diye düşünüyorum. Güzel fikir aslında da başalayamıyoruz bir türlü. Başlamak işin % 50 si.
[attachment=1]