Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,715
Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

Biz Ural ailesi olarak bu hafta sonu olarak plan aşamasındaydık zaten, ertesi hafta bize de uygun gibi görünüyor.
ancak pazartesi işe dönmek zorunda kalabilriz.
olsun 2 günde yeter .
önemli olan doğada olmak.
dostlarla olmak

Etiketler

Biz yaklaşık bir haftalık bir gezi olur diye düşünmüştük.Pazartesi işe dönmek isteyenler olursa, zamanları elverdiği kadarıyla geziye katılıp istedikleri zaman ayrılabilrler.Kalanlarda geziye devam ederler. diye dşünüyorum.Ege sahillerinde hem dağ hemde sahil karışığı bir gezi planı olabilir.hoşcakalın

Gezi bir haftalik ama ailecek atesli halde yatiyoruz. Plan program yapamiyorum. Haldun Agabey top sende.

Kış turuna katılmayı düşünen sevgili dostlar...
En azından başlangıç bir öneri olsun diye işi daha somut hale getirmeyi düşünüyorum. Şöyle ki; İstabul'dan katılacak arkadaşlarla 25 ocak pazar günü Bostanci sahilinde buluşup,ilk geceyi Sapanca veya İznik de geçirip sonraki programı ateş başında yapmak.
Ana fikir olarak çocukların da varlığı düşünülerek çok ağır kış şartlarının yaşanmayacağı bölgelerin tercih edildiği ortaya çıktı. Bu nedenle Marmara ve Ege kıyıları gibi ve biraz da Kaz dağları etekleri gibi bir rota çizilebilir düşüncesindeyim. İstanbul dışından katılmayı düşünenler nerelerden olduklarını belirtirlerse daha farklı düşünceler de ortaya çıkar. Yolu uzatmak isteyenler daha sonra elbette Akdeniz'i de veya... vs... ekleyebilirler. Benim ki yalnızca bir öneri sizler de lütfen düşüncelerinizi belirtiniz.Sevgiler...

Biz geziye 26 ocak akşamı yada 27 ocak sabahı katılabiliriz.Eğer siz daha önceden giderseniz. Size daha sonra katılabilmemiz için sizinle nasıl iletişim kurabiliriz.Hoşcakalın.

Biz size cep telefonuyla ulaşabilirsek size yetişip geziye katılabiliriz.Biz daha önce belirttiğimiz gibi 26 ocak akşamı yola çıkabiliriz. Size telefonla ulaşıp yerinizi bildirmeniz halinde size ulaşabiliriz. İki kişilik huyundai karavanımızla yola çıkacağız. (kenan.akca@gmail.com) msn adresini eklerseniz iletişim kurabiliriz.

Biz de 2-3 gün gibi katılabiliriz. Bize 24 veya 25 ocak gibi başlangıçlar uygundur. Adapazarında geçen sene gittiğimiz Poyrazlar Gölü de güzel bir yerdi. Forumda Poyrazlarla ilgili bilgiler de vardı. Bununla birlikte Sapanca ve İznik de güzel seçenekler. Benim için hepsi uygundur. Küheylan 2 aydır uyuyor biraz kıpırdatmış oluruz.
Selamlar
Ferhat & Nermin Şirin

O halde en az üç aile için şimdilik de olsa 25 ocak tarihi ve geceleme için Adapazarı civarları uygun gözüküyor. Kenan beyle yaptığım telefon görüşmesinde kendilerinin 26 ocak saat 4 veya 5 gibi yola çıkabileceklerini ve bizden alacakları habere göre gerekirse gece de yol alarak bulunduğumuz yere ulaşabilecekleri ortaya çıktı. Şimdilik durum budur,başka katılmak isteyen arkadaşların da fikirlerini açıklamalarında yarar vardır.
Sevgiler...

Merhaba,

Kış turu tasarınız, uygulamaya geçiyor... Bir bilgi paylaşayım sizinle. İznik'te gecelerseniz, göl kıyısında belediyenin düzenlediği alan, iyi bir seçenek. 2008 Mayıs başında bir gece geçirmiştim. Tuvalet de var.

İyi geziler.

Gecen mayis ayinda Haldun Agabeyin de dahil oldugu 3 veya4 camperli bir grubla Iznik gol kenarinda kalmistik. Ama yer bulana kadar canimiz cikmisti. Cok guzel bir geceydi. Muhtesem bir ay vardı. Bir arkadasimizç golde yuzmustu hatta. Ah ah o gunler geldi aklima. Umarim bu seferde yeni yerler kesfederiz.

fsirin' Alıntı:
Biz de 2-3 gün gibi katılabiliriz. Bize 24 veya 25 ocak gibi başlangıçlar uygundur. Adapazarında geçen sene gittiğimiz Poyrazlar Gölü de güzel bir yerdi. Forumda Poyrazlarla ilgili bilgiler de vardı. Bununla birlikte Sapanca ve İznik de güzel seçenekler. Benim için hepsi uygundur. Küheylan 2 aydır uyuyor biraz kıpırdatmış oluruz.
Selamlar
Ferhat & Nermin Şirin

Bu alternatif bizim için de gayet uygun.
Listeyi tam olarak belirlesek mi?

Hastaliktan basimi kaldiramiyorum. Esim de basladi oksurmeye ama esas bingo kizim, bu gece oksurdu ve hafif atesli gibi. Eger kizimiz benim gibi ateslenirse ve yola cikis tarihine kadar iyilesse bile maalesef geziye katilmayacagiz. Kararimiz oyle.
Arkadaslar ben boyle bir hastalik gormedim. Pazartesi aksami hafif bir oksurukle basladi ve 2 saat sonra atesim 38 oluverdi. Hicbirseyim yoktu. Hemen antibiyotik almama ragmen atesim 2,5 gun 39 ve 39,5 civarlarinda gezindi. Su an hala 37,5 ve 4. gunundeyim.
Islerim kaldi. Bir suru isim vardi. Hastalik esime ve kizima da gecti. Eskiden hasta olmanin verdigi bir rehavet vardi. Yastan sanirim. Insan yol aldikca bu tip luksler eziyete iskenceye donusuyor. Hastaligimda cektigim aci haricinde gidemedigim ve halledemedigim isler ve cevreye dagittigim mikroplar yuzunden de kahroluyorum.
Verdiginiz sozleri tutamamak ise en acisi.

İnsel'ciğim hatta olduğunu görüyorum. Takma kafanı o zamana kadar umarım iyileşirsiniz. Görüldüğü kadarıyla şimdilik beş aile olduk gibi. Siz, biz, Ferhat bey, Nejat bey, sonra dan katılacak olsalar da Kenan bey... Batu için şimdilik bir şey diyemiyoruz, o da olursa etti altı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR