Haydi Faaliyete

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet85 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,428

ahmet85

Ana Kamp
herkese selamlar;
ben derimki gelmek isteyenlere tabiki!
Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2007 yılı faaliyet takviminde yer alan Kayseri'de yapılacak olan GENÇLİK HAFT.TIRMANIŞI(19-21 Mayıs 2007)'na hep beraber katılalım?Güzel topluca bi Erciyes Tırmanısı yapalım...
Ne dersiniz?
dip not 1: Ben bi aksilik cıkmaz ise giticem!Eger toplanamasakta bir-2 kişide olsa beraber takılalım.Tel bekliyorum!
dip not 2: Basvruyu mayıs ayının ilk haftası yapmak lazım bu yuzden bu konuyu bu kadar erken actım!

Etiketler

Ynt: Haydi Faaliyete

Ahmet faaliyet teklıfın cok cazıpvelakın sonrakı hafta bılındıgı uzereanadolu unıversıte olarak bır kaya tırmanıs senlıgı organıze etmekteyız ve bütün herseyı ben hazırladıgımdan dolayı bıraz yogun gecıyor aynı zamanda o hafta sonuu gorevlı arkadaslarla senlıgın gerceklestırelecegı karakayalarda bır gorev dagılımı yapacagız . malesef ben katılamayacagım

erdem cvbın icin cok saol!

ama acıkcası hadi faaliyet yapalım diyenler nerde?ne biliyim insan bi cvp verir gelemicem falan filan!nesse bidaha faaliyet yapalım diye bi istek gelmicek benden!ben gidicegim yere gidicem karsılasırsak ne ala...

Ahmet hocam çok isteklisiniz...Ah benim şu hastalık halleri olmayacaktı ki, siz görürdünüz ;) :smiley: Vallahi gece vakti dökerdim sizi yollara...Ama az kaldı hocam, siz birkaç ay daha böyle idare edin...Ben üzerimdeki kırgınlığı atayım, Erdem hocamında okul faaliyetleri azalır, TezMertek hocamında ameliyat istirahati biter...Daha sayamadığım çok dost arkadaş var...Tabi ki Gökhan (agbilgic) abimizide unutmayalım...Bir kaç ay sonra inşallah dağlardan dağlara koşacağız...O zamanda ben sizi görürüm...Sıkıysa yeter diyin :D

Tek sloganımız NON-STOP !!!

bende gelmeyi isterdim ama erdemin dediği gibi şenlik düzenliyoruz ve o hafta sonuda görev dağılımı yapılacak ama umarım bi zaman dağlarda karşılaşırız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler