Arkadaşlar bahar kapıyı çaldı yapalım bir etkinlik. Spil olur, Ovacık olur neresi olursa artık. Dağlar bizi bekliyor. Önerilerinizi paylaşalım. Selam ve saygılarımla...
Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım.
İzmir'in doğaseverleri hala kış uykusunda Ama beni yarın kimse tutamaz, baharın güzelliğini yükseklerde yaşayacağım yine. Mis gibi temiz hava ve çam kokusu isteyen takılsın peşime
BEn varım BEn Varım Bende BUrdayım . Arkadaşlar BEnde sizlerle aynı fikirdeyim iyi bir organizasyon yapalım bende katılırım 4-5 Mayıs Sınavım var onun dışında müsaitim. Yeni aracım Amarok Daha test etme fırsatım olmadı bahaneyle Amorokuda test etmiş oluruz
atoprakdeviren' Alıntı:
BEn varım BEn Varım Bende BUrdayım . Arkadaşlar BEnde sizlerle aynı fikirdeyim iyi bir organizasyon yapalım bende katılırım 4-5 Mayıs Sınavım var onun dışında müsaitim. Yeni aracım Amarok Daha test etme fırsatım olmadı bahaneyle Amorokuda test etmiş oluruz
Ayhan söylemesi ayıp değil o) bende defender aldım daha siftahım yok. Bakım onarım çalışmalarım devam ediyor. Bir kaç güne bitiririm İnşallah. Bir org. yapalım. Araçları denemiş oluruz. Sen korkma kalırsan seni çekerim. Eee nede olsa land bu sağı solu belli olmaz. Yada sen beni çekersin. Görüşmek dileği ile saygılar..
Super hasan gule fule kullan yeni aracini. Ben defendercilarla ciktiktan sonra dusteri sattim valla Gittigimiz yerlere yuru desen turumem valla ve landcilarin paran varsa land rover paran yoksa game over lafinin ne anlama geldigini yerinde gordum Tabi sahip oldugum kopegiminde arac tercigimde etkisi buyuktu. Sende land bende amarog olduktan sonra techizatla hiic bir yerde kalmayiz diye umid ediyorum en kisa surede bor araya geliriz insallah ...