aydos tepesi park alanında senenin son kar yagısı. kardan adam yapmaya ve mangalda sucuk keyfine ne dersiniz arkadaslar . cocuklar gibi eyleneleim . jeplerimizle karda gezelim . bu hafta sonu . pazar günü. 13 03 2011 günü aylesiyle doğanın mis gibi havasını solumak isteyenler . HADİ KARDAN ADAM YAPMAYA,
Evet Fatih Bey kardan adam günleri geldi ama geçiyor gibi bir hali var, pazar günü için öngörülen sıcaklık 15 derece, kardan adamları yapmadan erimesin ;D Cumartesi günü bir otel projemiz var, onu halledersem geliyorum, bir yer ve saat belirleyelim, çok geç olmadan katılımı artıralım...
ınsallah denilenin aksine karlar erimezde bizde karan kadın adam hayvan her türlü mahlukat yaparız beyaa hadi arkadaslar katılım katılım bulusma noktası otobandan gelecek arkadaslar kartal sancak tepe sapagından cıkıp METRO merkez otogarı yanı petrol ıstasyonu
Aydos OF ROAD için çok uygun bir yer güzel parkurlar var benim çok sık gittiğim yer. Hem yakın hem manzarası süper. Şuan 30cm üzerinde kar var pazar günü ben ve arkadaşalarım Aydos zirvesinde gezi pilanları yaptık karlar erimez ise orda olacağız sizleride bekleriz görüşmek üzere.
Tüm patikaları 5 adet tepenin tüm çıkış ve inişlerini avucumun içiçnden iyi bilirim ama terranomu sattım ....
kia binek var
isteyene rehber olarak gelebilirim.....